Tamaș, gânduri către națională la 38 de ani: `N-am renunțat, dar nici nu mă mai gândesc la ea`!

La 38 de ani, Gabi Tamaș dă peste cap toate previziunile. E mai activ și mai proaspăt ca niciodată pe gazon. Tamaș este ca vinul, pare că devine mai bun cu fiecare an în plus.

Deși Petrolul a bifat o înfrângere cu Farul, Tamaș a fost printre cei mai buni de pe teren. A și marcat golul ”lupilor” și a fost peste tot.

În lojă, pe ”Ilie Oană” s-a aflat și selecționerul Edward Iordănescu. Iar Tamaș a fost întrebat dacă e prea batrân ca să mai fie convocat la echipa națională.

„Întrebați selecționerul, nu pe mine. eu nu am renunțat la echipa națională, dar nici nu mă gândesc la echipa națională. (n.r. pe Alibec îl vezi?) De ce nu, este în formă.”, au fost cuvintele lui Gabi Tamaș după meci.

”Chiar și în prima repriză puteam să înscriem. Știe toate lumea ce fel de jucător este Alibec. Am intrat la vestiar cu 0-2, am zis că nu avem nimic de pierdut.

A doua repriză am reușit să le punem probleme, a fost momentul acela cu roșu luat de Irobiso și s-a schimbat puțin meciul, dar, și în 10 oameni cred că am avut posesie.

Sunt ok, noi ne-am pus în cap să luăm mai multe puncte în decembrie. A fost momentul acela la Mediaș când am luat gol în ultima secundă.

Astăzi, zic că puteam mai mult dacă eram mai atenți în fața porții. Dar, per total, zic că ar trebui să fim mulțumiți, sper că nu am dezamăgit suporterii.

Am obosit puțin, cred că este prima dată când văd ca cei de la Farul să tragă de timp la unele faze. Nu credeam că se poate întâmpla și chestia asta”, a declarat Gabi Tamaș la finalul meciului.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Ioan Becali a făcut instrucție cu Tavi Popescu, după forma slabă din ultima vreme: `A apărut gustul banilor`

Impresarul Ioan Becali a discutat despre forma slabă în...

Tragedie fără margini în fotbalul românesc: un fotbalist celebru în vârstă de 33 de ani a decedat

Fostul jucător de Liga 1, Alexandru Vagner a decedat...

Scene șocante pe terenul de tenis. Doi sportivi s-au încăierat la sfărșitul meciului. Video

Turneul Challenger de la Orleans, din Franța, i-a pus...

Parteneri
Recomandari