Șut și gol! FCSB câștigă la pas finala cu CFR care n-a mai fost!

Așa cum a anunțat, Dan Petrescu și-a trimis doar buzduganul la Buzău. N-a mai fost să fie o finală ultima etapă cu CFR, așa că antrenorul campioanei nu s-a mai deplasat în Crâng.
Varianta scurtă, că n-ar fi vrut să vină ca să evite confruntarea cu galeria FCSB.

Oficial însă, Dan Petrescu a răcit grav și a căpătat un virus care i-a umflat gâtul. Petrescu a zis că-i prea bolnav să vină la Buzău. Iar titularii campioanei sunt în vacanță ca să mai onoreze competiția.

Dar părea că rezervele CFR-ului sunt tupeiste și cu vână, după ce au egalat, în ultimele secunde ale primei părți. Ghidonați de highlander Deac, cel care a cerut să fie convocat și băgat pe teren.

”Vreau să mă bucur cât mai mult de fotbal, de aceea vreau să joc atât cât mai pot!”, a explicat Deac care la 35 de ani e cerut de mulți la echipa națională. El este însă modest: ”Sunt alții mai tineri care merită să fie băgați în seamă, pentru mine cred că s-a închis, e un capitol închis!”

Când FCSB s-a întrebuințat puțin mai mult după pauză, au apărut și golurile desprinderii. A fost 3-1, pentru FCSB au marcat Tavi Popescu – atacantul vizat de Torino, conform calciomercatto.com – și Adrian Șut, de două ori, iar pentru CFR, a punctat Dimitrov.
Roș-albaștrii au încheiat sezonul cu o victorie.

Doar pentru amorul propriu a mai contat, fiindcă lupta pentru titlu se tranșase de mult. Unii zic că încă din sezonul regulat, acolo unde CFR strânsese mult mai multe puncte. Finala, mult trâmbițata finală a campionatului, n-a mai fost. Așa că publicul din Buzău a asistat la un simplu meci care încheie un sezon.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Reacția lui Cosmin Contra după concedierea de la Al-Ittihad: ce planuri are în continuare

Cosmin Contra (46 de ani) a ratat câștigarea titlului de campion cu Al-Ittihad,...

Tragedia momentului în sport! O sportivă legendară, răpusă de coronavirus. Avea doar 40 de ani

Este tragedia momentului în sport! O sportivă legendară a...

Rezultate surpriză în Champions League! Cu cine ar putea juca CFR Cluj dacă trece de Pyunik Erevan

Rezultate surpriză în Champions League! s-a aflat cu cine...

Parteneri
Recomandari