Surpriză uriaşă pentru fani! Ce se va întâmpla pe Arena Naţională, la meciul cu Elveţia. Celebra Andra nu va lipsi

Surpriză uriaşă pentru fani! S-a aflat ce se va întâmpla pe Arena Naţională, la meciul cu Elveţia. Celebra Andra nu va lipsi de a ultimul meci al naționalei României, din preliminariile Euro 2024.

România joacă marți cu Elveției, în etapa a zecea a preliminariilor EURO 2024, Grupa I, pe Arena Națională.

Surpriză uriaşă pentru fani! Ce se va întâmpla pe Arena Naţională

Oficialii de la FRF au anunțat pe site-ul oficial că imnul României „Deșteaptă-te, române!” va fi intonat de Andra. Artista este una dintre cele mai cunoscute cântărețe autohtone. La meciul de pe Arena Națională vor fi aproximativ 50.000 de români.

„Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranță, de a ne face să visăm cu toții același vis. Sunt foarte fericită pentru că tricolorii au reușit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiți milioane de români pasionați de fotbal!

Și sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei și de o țară întreagă la meciul cu Elveția, când împreună vom cânta imnul României”, a spus Andra, pentru sursa citată.

România este în fruntea clasamentului din Grupa I, cu 19 puncte, iar Elveția ocupă locul al doilea, cu 17 puncte.

Pentru reprezentativa noastră va fi a 6-a participare la un Campionat European, după EURO 1984, EURO 1996, EURO 2000, EURO 2008 și EURO 2016. Cel mai bun rezultat al României a fost înregistrat în 2000. Atunci s-a calificat în sferturile de finală, dar a fost eliminată de Italia. În rest, nu a trecut de grupe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed