Surpriză pentru jucătorii lui Costel Gâlcă! Au primit o vizită importantă în cantonament. Încurajări pentru cei de la CSU Craiova

Surpriză în cantonament pentru jucătorii lui Costel Gâlcă. Oltenii au primit o vizită neașteptată în Austria. În drumul spre Germania, au trecut și pe la juveți pentru a-i încuraja.

CSU Craiova se află în cantonament, până pe 1 iulie, în Austria, la Neustift im Stubaital, acolo unde vor desfășura și câteva amicale de pregătire.

Surpriză pentru jucătorii lui Costel Gâlcă!

Oltenii de la CSU Craiova se pregătesc intens în această vară, mai ales că urmează să ajungă în Europa, pentru turul 2 preliminar UEFA Conference League.

Deja au susținut și primul amical al cantonamentului, cu Pafos, echipa din Cipru la care jucătorii Adrian Rus şi Vlad Dragomir sunt legitimați. Partida s-a terminat în favoarea ciprioților, scoe 2-1.

Înainte de amical, se pare că oltenii au primit vizita unor suporteri. În drum spre Germania, pentru meciurile României de la EURO 2024, susținătorii au trecut și pe la Neustift im Stubaital. Au făcut fotografii cu jucătorii Craiovai și i-au pus să semneze steagul României pe care era sigla clubului lui Mihai Rotaru și era scris mesajul „Aşa e la Craiova”.

Pentru olteni urmează amicalul cu echipa poloneză Legia Varşovia, pe 24 iunie. După care vor da nas în nas cu vicecampioana Slask Wroclaw, tot din polonia.

Cum deja s-a oboșnuit, Craiova va juca pe 29 iunie, cu campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad. Pe 30 iunie, știința o va întâlni pe FK Jablonec, pentru a marca ultimul amical.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed