Șumudică nu-i vede bine pe rapidiști: `Nu înțeleg de ce nu fac transferuri! Sunt blocat!`

În anul centeralului, 2023, Rapid pleacă de la premize propice pentru o performanță care să cinstească sărbătoarea. Rapid are stadion, are fani, are rezultate și un patron în plus față de ceilalți ani.

Echipa pregătită de Adrian Mutu e în coasta primelor trei locuri, pe 4, la doar 7 puncte în spatele liderului Farul. Iar pe foștii rapidiștii îi roade un singur lucru: în Giulești n-a venit nimeni în această pauză, deși Dan Șucu a promis investiții conforme cu pretențiile când a venit în club. Marius Șumudică nu pricepe ce se întâmplă de nu se mișcă nimic pe frontul transferurilor.

„Pentru mine, să se mulțumească doar cu calificarea în play-off în anul centenarului reprezintă un eșec. Acolo au fost «n» echipe, asta nu spune nimic. Eu nu înțeleg de ce nu fac transferuri! Sunt blocat, nu înțeleg!

Mai ales că nu sunt probleme financiare. Probabil scouterii n-au găsit jucătorii potriviți. Anul trecut s-au supărat pe mine, când am zis că au transferat la cantitate, nu cantitate. Dar am avut dreptate, au fost jucători care au rupt banca.

Nu înțeleg! Cu trei-patru transferuri bune ar avea șansă să lupte la primele două-trei locuri, la ce emulație s-a creat, cu stadionul, cu suporterii… Începe campionatul, urmează un meci extraordinar de greu cu Sepsi, s-a dat drumul la transferuri, dar tu nu faci niciunul. Nu știu…

Rapid e în inima mea, dar nu pot să nu comentez. Trebuie jucători care să ridice nivelul, mai ales că ai ajuns unde ai ajuns. Ești foarte aproape să realizezi un obiectiv! De ce nu se mișcă? Nu înțeleg!”, a spus Marius Șumudică la „Liga Digi Sport”.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari