Suma uriaşă pe care o va primi Kylian Mbappe! Dezvăluiri uluitoare despre starul francez. Totul a ieşit la iveală

Suma uriaşă pe care o va primi Kylian Mbappe! Dezvăluiri uluitoare despre starul francez. Totul a ieşit la iveală după ce i-a informat pe cei de la PSG că va pleca de la echipă. Nu mai poate da înapoi.

Kylian Mbappe i-a informat deja pe cei de la PSG că din vară va pleca de la echipă, iar surse din Spania spun că acesta ar fi semnat deja cu Real Madrid.

Suma uriaşă pe care o va primi Kylian Mbappe!

Fiind unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, din partea lui Kylian se așteaptă multe reușite, iar printre acestea se numără câștigarea „Balonului de Aur”. Pentru a-l face pe starul francez să se ambiționeze, Florentino Perez i-a oferit un bonus important.

Potrivit Footmercato, Mbappe va primi câte 15 milioane de euro de fiecare dată când va câștiga Balonul de Aur, în tricoul lui Real Madrid.

Potrivit Mirror, Real Madrid și Mbappe au încheiat deja un acord, doar că mai durează puțin până ce se oficializează totul. Jurnaliștii englezi susțin că Real Madrid va face oficial transferul lui Kylian Mbappe în funcție de parcursul în UEFA Champions League.

La Real Madrid, Kylian va purta tricoul cu numărul 10, și va avea un salariu de 20 de milioane net. La salariu se va adăuga și un bonus la semnătură de 125 de milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed