Străzile din Frankfurt sunt galbene. Suporterii români fac spectacol înaintea meciului cu Slovacia. Gestul făcut de câțiva fani în această dimineață / Foto

Străzile din Frankfurt sunt galbene. Suporterii români fac spectacol înaintea meciului decisiv cu Slovacia. Agitația a început de la primele ore ale dimineții când au apăru primii fani îmbrăcați în galben. Nu au uitat fularele, eșarfele sau tobele. Unii au decis să meargă la biserică unde au aprins lumânări.

România va juca în această seară cu Slovacia, de la ora 19:00, meciul decisiv pentru calificarea în optimi.

Suporterii români fac spectacol înaintea meciului cu Slovacia

Forfota pe străzile din Frankfurt a început de la primele ore ale dimineții. Suporterii români au atras cu siguranță toate privirile. Unii au mers chiar și la biserică să se roage și să aprindă lumânări.

Apoi au început să cânte diferite melodii românești și să danseze.

O mulțime de persoane au stat la coadă în zona amenajată de FRF pentru a face o fotografie cu Lucian Sânmărtean sau Marius Niculae.

Miercuri, de la ora 19:00, pe arena Deutsche Bank Park din Frankfurt, se pare că vor fi în jur de 33.000 de români.

Situația în grupa E este foarte strânsă. Toate echipele au același număr de puncte, 3.

Nicolae Stanciu: „Toate meciurile le abordăm a victorie”

”Până acum cred că am reuşit să facem România întreagă să fie mândră de noi. Acum urmează un meci decisiv. Suntem foarte aproape să ne îndeplinim primul obiectiv: să reuşim să trecem de faza grupelor. Toată lumea aşteaptă meciul și suntem încrezători.

Cu siguranţă vom fi pregătiţi la ora jocului şi sperăm ca după meci să ne bucurăm împreună cu fanii noştri. La fel a fost şi după acele două meciuri amicale. Nu au ieşit aşa cum ne-am fi dorit, şi la fel am rămas şi după victoria cu Ucraina. Şi suntem la fel de încrezători şi după meciul cu Belgia.

Ştim cu toţii cât am luptat pe teren, la final le-am strâns mâna pentru că au fost mai buni, dar nu am avut ce să ne reproşăm din acest punct de vedere. Iar cu Slovacia va fi la fel. Ne-am setat un obiectiv, toţi suntem pregătiţi pentru meciul cu slovacii.

Toate meciurile le abordăm la victorie şi cu siguranţă asta ne dorim să facem, doar suntem la un Campionat European şi nicio echipă nu a ajuns aici din întâmplare.

Toate echipele sunt puternice şi cu siguranţă ne va aştepta un meci greu. Sper ca noi să fim cei care vom câştiga, să ne bucurăm alături de suporteri”, a declarat Nicolae Stanciu, potrivit Agerpres.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed