Stadionul Ghencea este liber pentru FCSB. CSA Steaua și-a ales o `nouă` casă

CSA Steaua este nevoită să joace în ”exil” următoarele patru meciuri de pe teren propriu după o decizie dictată de Comisia de Disciplină din cadrul FRF din pricina incidentelor de la meciul cu Dinamo.

De această oportunitate încearcă să profite echipa lui Gigi Becali, FCSB, care a depus deja o cerere pentru a juca următoarele meciuri de acasă pe arena din Ghencea.

CSA Steaua a ales stadionul din Giurgiu

Cu toate că cei de la CSA Steaua au depus apel și așteaptă recursul, au stabilit unde vor evolua departe de Ghencea în partidele considerate „acasă”.

Pe stadionul Astrei din Giurgiu, acolo unde a fost și FCSB în exil, o arenă vizată și de Dinamo!

Închirierea arenei costă 4.000 de euro/eveniment sportiv. Militarii au renunțat la ideea unei mutări pentru patru etape la Buzău, invocând distanța mai apropiată de Giurgiu.

Până la verdictul Comisiei de Apel a FRF, formația lui Daniel Oprița nu va putea să joace în Ghencea meciurile cu Unirea Constanța, Chindia Târgoviște (din Cupa României), Poli Timișoara și Oțelul Galați.

FCSB speră să joace meciul de acasă cu Rapid pe arena din Ghencea. Meciul va avea loc pe data de 5 noiembrie, iar până atunci Gigi Becali și Nicolae Dică speră să aibă un răspuns pozitiv de la cei care au putere decizională asupra arenei din Ghencea.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari