Sportiva din România care a şocat pe toată lumea! Afirmaţii care vor stârni o adevărată revoltă. Dezvăluiri şi imagini uluitoare / Foto

Sportiva din România care a şocat pe toată lumea! Afirmaţii care vor stârni o adevărată revoltă. Dezvăluiri şi imagini uluitoare ale fostei fotbaliste. Tânăra şi-a pus ghetele-n cui foarte devreme.

Sportiva din România care a şocat toată ţara cu afirmaţiile ei. A dezvăluit de ce s-a lăsat, de fapt, de fotbal.

Sportiva din România care a şocat pe toată lumea!

Cătălina Nițu are 26 de ani. dar s-a lăsat deja de fotbal. A agățat ghetele în cui și, surprinzător, a ales să înceapă o carieră în antrenorat. Are acum propriul său club, unde îndrumă copii către marea performanță.

Aceasta a şi spus de ce a renunţat atât de repede la carieră. Totul din cauza salariilor mult sub așteptările sale. Deși a avut ocazia să meargă să joace în străinătate, a hotărât să devină antrenoare. După ce a lucrat la un club din București și-a făcut propria echipă.

”Jucam de plăcere. Nu puteam să joc de plăcere atât timp. Fotbalul feminin este foarte slab dezvoltat în România. Am ales să fac pasul acesta către antrenorat pentru că nu voiam să ies din fenomen. Deși am promovat cu echipa la care am jucat în liga a doua, nu am primit prime, așa cum era normal.

Am jucat doar de plăcere, sunt doar câteva echipe în România care plătesc salarii bune, dar 4-5-6.000 de lei (n.r.- lunar). Cum poți să trăiești cu banii aceia? Să zicem că pleci la Cluj-Napoca sau la Timișoara, unde sunt salarii puțin mai mari, dar ce faci? Pleci de acasă pentru 6-7.000 de lei?

Pe care poate nici nu-i primești la timp, cum se întâmplă și la echipele masculine… Mai mult de aceea m-am lăsat. Simțeam că nu pot să fac performanță, așa că am ales să performez în antrenorat”, a declarat Cătălina Nițu, în cadrul unui podcast.

Tânăra spune că a primit multe propuneri din partea fotbaliştilor. Primeşte şi mesaje răutăcioase pe rețelele sociale, unde e urmărită de aproape 10.000 de persoane.

”La meciuri mă duc în trening, dar pe Instagram mai postez (n.r.- fotografii sexy) și primesc mesaje: `De asta îți vin copiii la antrenamente, că arăți atât de bine? De ce postez astfel de poze?`. Am avut, da (n.r.- abordări de la fotbaliști profesioniști). Și din Liga 1 și din Liga 2. De la mai multe echipe”, a mai spus Cătălina Nițu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed