Sportiva celebră din România care şi-a refăcut viaţa! Decizia luată înainte de a pleca la America Express. Detalii din interior / Foto

O fostă sportiva celebră din România şi-a refăcut viața înainte de a participa la America Express.

Diana Bulimar a acceptat provocarea și participă alături de Larisa Iordache la unul dintre cele mai dure reality show-uri. Amândouă au ca obiectiv câștigarea marelui premiu de 30.000 de euro.

Diana nu este la prima încercare de acest fel. În trecut a participat și la Exatlon, acolo unde a crezut că și-a întâlnit marea dragoste. A avut o relație cu un alt concurent, Gabriel Nedelcu, dar după un timp s-au despărțit.

Cine este iubitul Dianei Bulimar, concurentă la America Express

Acum, acasă o așteaptă bărbatul de care este îndrăgostită și alături de care își dorește să-și petreacă toată viața. Radu-Ștefan Dumitrache este un tânăr videograf și fotograf. A urmat profilul Mate-Info la Colegiul Național B. P. Hașdeu Buzău. Apoi, a studiat Inginerie Civilă la UTCB-CCIA.

Cei doi sunt extrem de activi în mediul online și postează o mulțime de fotografii. De altfel, fosta gimnastă are pe contul său de Instagram o mulțime de fotografii în ipostaze sexy foarte apreciate de fani.

„Ne-am mutat împreună. Nu înțeleg, e coșul lângă, e atât de greu? A mai făcut și baschet. Este prima dată cu Radu, când trag să facem ceva. În relațiile de dinainte eram cumva… Radu este videograf și fotograf.

Când ne-am cunoscut, mi-a cerut numărul de telefon pe social media. Când mi-a scris prima dată, mi-a scris clăbuc. L-am întrebat de ce, mi-a spus că e amuzant. Tocmai de aia îl numesc și acum clăbuc’, a povestit Diana Bulimar.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari