Sportiva celebră care a dat lovitura vieţii! Dezvăluiri fabuloase ale vedetei. Ce a putut spune după ce a câştigat Miss Univers 2023 / Foto

Sportiva celebră care a dat lovitura vieţii! Dezvăluiri fabuloase ale vedetei. S-a aflat ce a putut spune după ce a câştigat Miss Univers 2023. A concurat împotriva a 83 de rivale, una mai frumoasă ca alta.

Sheynnis Alondra Palacios Cornejo, din Nicaragua, a cucerit coroana celei de-a 72-a ediții a concursului Miss Univers 2023.

Sportiva celebră care a dat lovitura vieţii!

Pentru Nicaragua, este primul titlu în istoria concursului de frumusețe, pe care o concurentă îl câștigă.

Miss Nicaragua, Sheynnis Alondra Palacios Cornejo a primit din mâinile americancei R’Bonney Nola Gabriel, câștigătoarea de anul trecut, coroana Force of Good, concepută de compania libaneză specializată în bijuterii fine Mouawad, care are detalii din diamante și safire și este evaluată la peste 5,3 milioane de dolari, potrivit prosport.

Sheyniss Palacios are 23 de ani și este originară din Nicaragua, fiind născută la Managua. Aceasta are o diplomă în jurnalism și comunicare. Ea a practicat voleiul în liceu și facultate, iar acum face sport doar pentru a se întreține.

Potriit acesteia, Sheyniss se consideră o „entuziastă din spatele camerei de filmat”. Așadar, aceasta excelează ca producător sau editor.

Miss Univers 2023 s-a luptat cu anxietatea

În runda finală, când a fost întrebată pe cine ar alege să-și petreacă o zi în viață, Palacios a ales-o pe filozoafa și feminista britanică din secolul al XVIII-lea Mary Wollstonecraft.

Despre care a spus că a depășit barierele și „a dat o oportunitate multor femei”. „Nu mai există limitări pentru femei astăzi”, a declarat câștigătoarea.

Palacios s-a confruntat cu anxietatea. Crizele sale de anxietate au fost forța motrică din spatele proiectului său numit Entiende tu mente (Înțelege-ți mintea). Acest proiect își propune să sublinieze importanța sănătății mintale.

Câștigătoarea spune că nu are iubit, dar că este îndrăgostită de apusurile de soare și nu ar putea trăi fără familia sa și animalele ei de companie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed