Soția lui Michael Schumacher a decis. Cum vrea să facă rost de bani

Familia lui Michael Schumacher are din nou nevoie de bani pentru a susține tratamentele extrem de costisitoare ale fostului pilot. De la accidentul din 2013 și până în prezent, soția lui Schumacher a vândut o mulțime de obiecte.

De această dată a hotărât să vândă un bolid la volanul căruia fostul campion mondial de Formula 1 a câștigat 4 curse în 1998.

Foția lui Schumacher, Corinna, speră că va reuși să obțină la licitație între 6 milioane și 8 milioane de dolari. Aceasta va avea loc în California în perioada 18-20 august.

Mașina este o adevărată bijuterie. Șasiul a fost proiectat de Rory Byrne, Giorgio Ascanelli, Aldo Costa, Willem Toet și Nikolas Tombazis. Motor V10 produce 800 de cai putere.

Germanul a pilotat acest monopost F300 la Marele Premiu al Canadei, La Magny Cours,  Silvertone și la Monza în anul 1998 și a câștigat toate cursele.

Starea de sănătate a fostului pilot nu se cunoaște cu exactitate

Schumacher a avut un accident de ski în staţiunea Meribel din Alpii Francezi, pe 29 decembrie 2013. A a suferit multiple traume cerebrale grave și a rămas paralizat. Timp de șase luni a fost în comă. După ce s-a trezit, familia a decis să-l îngrijească acasă.

Fostul campion mondial a suferit mai multe operații în acești ani, dintre care două în Franța. Familia nu a vrut niciodată să dea prea multe amănunte despre starea sa de sănătate.

„Puteţi fi siguri că se află pe cele mai bune mâini şi că facem tot ce este uman posibil pentru a-l ajuta”, a fost una dintre puținele declarații făcute de soția sa

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari