Sorana Cîrstea, de nerecunoscut! Cum a apărut sportiva la revenirea în România. Nimeni nu a mai văzut-o aşa / Foto

Sorana Cîrstea a fost surprinsă într-o ipostază nemaiîntâlnită, în incinta unui supermarket românesc. Proaspăt eliminată de la Miami Open, sportiva a surprins cu prezența sa în țară, după ce a anunțat că s-a mutat definitiv în Dubai.

Sorana Cârstea a revenit în România, pentru câteva zile, după ce a fost eliminată la Miami, în optimi, de către Danielle Collins, scor 6-3, 6-2.

Sorana Cîrstea, de nerecunoscut!

Paparazzii spynews.ro, au surprins-o pe româncă, la cumpărături, în incinta unui supermarket din Capitală. Sorana era îmbrăcată cu niște colanți mulați și o bluză de fâș, venind, cel mai probabil, de la antrenament. 

Imaginea cu aceasta a făcut furori în spațiul public, poziția în care a fost fotografiată punându-i în valoare formele demne de o sportivă de performanță.

Sursa foto: spynews.ro

Sorana Cîrstea a acumulat venituri în valoare de 9,5 milioane de dolari, în urma competițiilor de calibru la care a participat de-a lungul timpului. Românca se situează, actualmente, pe locul 29 WTA.

Ana Bogdan şi Jacqueline Cristian sunt celelalte două tenismene din România, aflate în Top 100 WTA. Acestea se situează pe locul 66, respectiv 83.

De asemenea, Simona Halep a revenit în circuit, după mai bine de un an de absență. Constănțeanca e acum pe locul 1143, cu un total de 10 puncte, după ce a primit primul wild-card post suspendare. A evoluat la Miami Open, acolo unde a fost eliminată în primul tur de către Paula Badosa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed