Sorana Cîrstea a dat lovitura! Topul în care românca dă tonul în tenis. Totul a devenit public

Sorana Cîrstea a dat lovitura. A intrat într-un top la care nu se aștepta. Chiar dacă a coborât în clasamentul WTA, excelează la un alt capitol.

Doar trei jucătoare de tenis o depășesc în acest moment sportiva din Târgoviște. Elena Rybakina, Karolina Pliskova și Naomi Osaka.

Sorana Cîrstea a dat lovitura

Sorana Cîrstea este în continuare cel mai bine clasată jucătoare de tenis în WTA. A coborât cinci poziții, până pe poziția 29 WTA, după ce a ajuns în optimile de finală la Miami.

Jucătoarea din România se află însă pe un loc bun într-un alt Top. După ce și-a îmbunătățit extrem de mult serviciul este pe locul 4 în clasamentul așilor din acest sezon. Primele locuri sunt ocupate de Elena Rybakina, Karolina Pliskova și Naomi Osaka.

Cei de la Opta Ace nu au trecut cu vederea reușitele româncei. Cîrstea a reușit în acest sezon 51 de ași la turneele de categorie WTA 1000. Același număr de ași îl are și Cori Gauff.

Elena Rybakina este pe prima poziție (99), urmată de Karolina Pliskova (91) și Naomi Osaka (70).

Sorana Cîrstea va colabora cu un nou antrenor, Albert Costa.

 „Mă voi întâlni cu noul meu antrenor Albert Costa la Barcelona. Cred că va urma turneul de la Stuttgart, înainte de Madrid”, a spus Sorana, după eliminarea de la Miami.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed