Sorana Cîrstea a dat lovitura! Suma importantă de bani câştigată de jucătoare. S-a aflat după eliminarea de la Roland Garros

Sorana Cîrstea a dat lovitura! Suma importantă de bani câştigată de jucătoare. S-a aflat după eliminarea de la Roland Garros. Cea mai bine clasată jucătoare din România în circuitul mondial WTA a comis-o la al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din turul inaugural de la Roland Garros. Sportiva noastră a pierdut cu  Anna Blinkova, scor 3-6, 6-3, 6-7 (5).

Sorana Cîrstea a dat lovitura!

Chiar dacă a fost eliminată încă din primul tur, Sorana Cîrstea a câştigat o sumă importantă de bani. Asta doar pentru participarea la Roland Garros. Este vorba de 73.000 de euro. Mai mult, după meciul cu Anna Blinkova, românca a primit 10 puncte în clasamentul WTA. Dacă ar fi reușit să o elimine pe rusoaică, bucureșteanca s-ar fi ales cu un cec în valoare de 110.000 de euro și 70 de puncte în ierarhia mondială.

După eliminarea din primul tur, Sorana Cîrstea a spus că vrea să uite cât mai repede meciul cu Anna Blinkova, conform eurosport.ro. „Nu a fost un meci de care să vreau să-mi amintesc. Am început bine, 3-0. La 3-2 am pus călcâiul, la care am probleme încă din februarie, cumva. Nu știu, încercând să plec de la o minge, și am simțit că mi-a băgat cineva un cuțit.

A fost un meci pe care l-am avut în mână. Am avut foarte multe ocazii, inclusiv în setul decisiv, am avut 6-5, 30 egal. Acolo ar fi trebuit să fiu un pic mai atentă.

E destul de complicat pentru că, pentru a-mi reface călcâiul, trebuie să iau pauză o lună și nu pot să fac asta pentru că sunt în mijlocul sezonului. Știu sigur că nu merg la Jocurile Olimpice pentru că nu m-am calificat conform criteriilor”, a declarat Sorana Cîrstea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed