Șocul prin care a trecut o cunoscută prezentatoare. Ce a putut să-i spună Redactorul-șef + Mesajele pe care le primește de la fotbaliști. Foto

Simona Țăranu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Bruneta și-a făcut studiile la Piatra Neamț, apoi s-a mutat în București și s-a înscris la Cinematografie și Televiziune la Universitatea Media.

Prezentatoarea știrilor sportive de la Digi a povestit în cadrul unui podcast prin ce a trecut la primul interviu susținut pentru a obține un post într-o televiziune.

„Am ajuns la Digi, n-a fost ușor. Înainte am ajuns la o altă televiziune, mult mai mare pe atunci, m-am dus modest îmbrăcată. Mi-am luat o cămășuță, o pereche de blugi, niște pantofi fără toc, mi-am prins părul. Am dat o probă, nu știam ce caut acolo, pentru că au venit fete foarte frumoase, înalte, cu rochițe, poșete. Când mă uitam, am zis că efectiv sunt fata de la țară. Am dat proba, m-am dus la redactorul-șef, m-a chemat în birou, și mi-a zis ‘Îmi pare rău că ești profi, dar nu ești sexy'”, a dezvăluit Simona Țăranu în podcastul ALTCEVA, moderat de Adrian Artene.

Ce mesaje primește de la fotbaliști

Prezentatoarea a dezvăluit că primește o mulțime de mesaje de la suporterii mai multor echipe, dar și de la fotbaliști.

„Bestia întotdeauna se comportă frumos și își vede interesul când vrea să pună mâna pe pradă, nu? Fotbaliștii nu au sărit calul. Încă nu am văzut un mesaj nepotrivit. Sunt complimente ‘Cât de bine te prinde verdele azi, draga mea'”, a mai spus Simona Țăranu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari