Șoc în fotbal. Este tragedia momentului. A murit la doar 22 de ani

Șoc în fotbalul din Columbia. Federația de fotbal a anunţat că Andrés Balanta, un tânăr mijlocaş defensiv, a încetat din viață. Fotbalistul trecut pe la toate echipele de juniori avea doar 22 de ani.

Andrés Balanta

Andrés Balanta a câștigat campionatul cu Deportivo Cali sezonul trecut, iar din această vară era împrumutat la Atlético Tucuman (Argentina). În 2019, a participat la Cupa Mondială Under-20 cu selecţionata ţării sale.

„Atletico Tucuman confirmă cu regret decesul jucătorului columbian Andres Balanta”, a scris clubul argentinian pe contul său de Twitter.

Potrivit presei, fotbalistul s-a prăbuşit pe teren în timpul unui antrenament de marţi şi cel mai probabil a suferit un infarct. Se pare că fotbalistul a murit la spital după ce medicii au încercat să-l salveze timp de 40 de minute.

Andrés Balanta ar fi acuzat probleme de sănătate și în trecut, în perioada în care a evoluat la Deportivo Cali. În 2019, s-a prăbuşit subit pe teren, dar în acel moment testele la care au fost supus nu au relevat rezultate anormale.

„Odihneşte-te în pace, campionule”, a fost și mesajul postat de cei de la Clubul Deportivo Cali, la care Balanta s-a format ca jucător.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari