Simona Halep, o nouă pierdere uriaşă! Ar putea fi abandonată în plin scandal. Tocmai s-a aflat totul

Simona Halep, o nouă pierdere uriaşă! Ar putea fi abandonată în plin scandal. Tocmai s-a aflat totul. Este vorba despre antrenorul româncei, Patrick Mouratoglou. Acestuia pare că nu îi mai pasă de sportiva din România.

Simona Halep a fost suspendată temporar după ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Simona Halep, o nouă pierdere uriaşă!

Acum, Simona Halep riscă să rămână fără antrenorul ei, Patrick Mouratoglou. În aşteptarea unui verdict, tehnicianul s-a îndepărtat total de fostul lider WTA. Acesta vorbeşte doar de danezul pe care îl pregăteşte acum, Holger Rune.

A fost întrebat dacă își dorește o colaborare pe termen lung sportivul nordic. Mouratoglou a afirmat că nu exclude această variantă, mai ales că rezultatele celor doi împreună sunt foarte bune.

„Niciodată nu sunt garanții în sport la un nivel înalt, dar când o colaborare este productivă și ambele părți sunt mulțumite de ceea ce pot obține împreună se poate ajunge la o colaborare pe termen lung”, a spus Patrick Mouratoglou, conform sport.tv2.dk.

Antrenorul a început colaborarea cu Holger Rune în toamna anului trecut. Asta după ce Simona s-a operat și a anunțat că nu va mai juca în 2022. Inițial, Mouratoglou trebuia să fie colaboratorul lui Rune doar până la finalul lui 2022. Cei doi au continuat să se pregătească împreună și 2023. Holger Rune este unul dintre cei mai apreciați jucători din noua generație. Ocupă locul 10 în clasamentul ATP la doar 19 ani.

De partea cealaltă, Simona aşteaptă un verdict al tribunalului independent de la Londra. În cazul în care decizia nu este pe placul ei, o poate ataca la TAS. Cel mai negru final pentru Halep ar fi o suspendare finală între doi şi patru ani. În acest caz, cariera dublei câştigătoare de Grand Slem ar fi practic terminată.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari