Simona Halep, luată peste picior. Ce au putut să posteze jurnaliștii britanici

Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a picat un test anti-doping efectuat la US Open. De atunci, fostul lider mondial a făcut toate eforturile pentru a dovedi că este nevinovată. Așa cum era de așteptat, ieri a aflat că nu va putea participa la Australian Open, organizatorii anunțând că nu a fost acceptată pe tabloul principal.

În curând, românca și avocații săi se vor prezenta la tribunalul Sport Resolutions de la Londra.

Jurnaliștii britanici o ironizează pe Simona Halep în cadrul unui podcast. Aceștia se întreabă dacă jucătoarea de tenis a reușit deja să demonstreze că este nevinovată. De asemenea, au publicat și o imagine ironică în care apare Elon Musk.

„Bună prieteni, am păstrat tăcerea pentru o perioadă. A reușit Simona Halep să-și demonstreze nevinovăția?”, este mesajul postat.

Cum ar fi ajuns Roxadustat-ul în organismul jucătoarei

„Se pare că s-a identificat modalitatea prin care Roxadustat-ul a pătruns în organismul sportivei, și anume prin ingerarea unui supliment alimentar contaminat.

Produsul contaminat este un produs care conține o substanță interzisă care nu este precizată pe eticheta produsului. Nici în informațiile accesibile printr-un demers rezonabil de căutare pe internet. Sportiva se află, în continuare, în acest moment între ridicarea suspendării, respectiv eliminarea oricăror sancțiuni și suspendarea de 4 ani din activitatea sportivă.

Așa cum afirmam și cu altă ocazie suspendarea poate fi redusă. Sau chiar anulată dacă sunt întrunite cumulativ cele două condiții prevăzute de Codul Mondial Anti-Doping”, a spus Cristian Jura, judecător la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv, pentru Prosport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari