Simona Halep, la un pas de a se retrage. Și-a anunțat familia printr-un SMS

Simona Halep a fost la un pas de a se retrage din tenis în luna februarie. Aceasta le-a trimis membrilor familiei un SMS în care le-a spus că nu dorește să mai joace tenis. Totul s-a întâmplat după ce a fost eliminată în primul tur la Doha, când a fost învinsă de Caroline Garcia.

„A fost un moment în care nu mai știam ce vreau, în adevăratul sens al cuvntului! După Dubai, după ce am pierdut în primul tur, am trimis mesaj familiei și apropiaților mei că nu mai pot să joc tenis, pentru că nu mai aveam motivație, nu mai aveam energia respectivă să pot face față presiunii!”, a spus Simona Halep în podcastul BT Talks, realizat de Horia Tecău.

Fostul lider mondial a stat apoi și s-a gândit mai bine după ce i-a trecut supărarea și a revenit asupra deciziei. În acel moment a realizat că are nevoie de un nou antrenor și a apelat la Patrick Mouratoglou.

„Atunci am simțit că trebuie să mă duc la academia lui Patrick! Acolo am simțit că sunt un copil care încă își dorește să mai facă ceva în tenis. Deși eram foarte dezamăgită și nu știam dacă mai pot atinge nivelul cel mare. Pentru că eu nu mai joc tenis ca să câștig un meci sau două, merg până la capăt atunci când joc la un turneu”, a mai dezvăluit Halep.

Halep: „Dacă mă dai afară pe ușă, intru pe geam!”

Constănțeanca a dezvăluit că a avut multe momente dificile în carieră, dar nu a cedat niciodată.

„Calitatea pe care eu consider că am avut-o și o am în continuare e că nu cedez atunci când dau de greu! Adică tot timpul dau 100% și probabil de asta am și reușit. Mulți oameni nu dau 100% pentru că le e teamă că 100% al lor nu e suficient pentru a câștiga un Grand Slam. Și cred că eu am avut asta! Dacă mă dai afară pe ușă, intru pe geam!”, a mai declarat fostul lider mondial.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari