Simona Halep, imaginea momentului. A fost surprinsă alături de bărbatul care a susținut-o mereu. Mesajul emoționant al româncei / Foto

Simona Halep va reveni pe tren peste câteva zile pentru un meci demonstrativ. Până atunci își petrece timpul cu oamenii dragi. Jucătoarea de tenis a fost surprinsă alături de fostul său antrenor, Darren Cahill.

Australianul este în culmea fericirii. În urmă cu câteva zile, elevul său, Jannik Sinner a devenit lider mondial, iar antrenorul a stabilit un nou record. 

Simona Halep, alături de unul dintre cei mai mari susținători ai săi

Simona Halep s-a întâlnit cu fostul său antrenor Darren Cahill. Cei doi au luat cina la un restaurant, iar din imaginea postată de jucătoarea de tenis se vede că sunt extrem de bucuroși.

„Sunt fericită să petrec ceva timp alături de acest super-om. Un antrenor grozav, dar un prieten şi mai bun”, a scris Simona Halep, pe contul său de Instagram.

Foto. Instagram

Australianul i-a fost mereu aproape chiar dacă colaborarea dintre ei s-a încheiat. A susținut-o în perioada în care a fost suspendată pentru dopaj, apoi a ajutat-o să-și găsească un alt antrenor. Simona a renunțat însă rapid la acesta.

Cu o zi înainte, Darren Cahill s-a întâlnit și cu Virginia Ruzici, cea care i-a fost alături Simonei în perioada în care a avut cel mai bune rezultate.

Constănțeanca a recunoscut, într-un interviu pentru PRO Tv, că și-ar dori să colaboreze cu Cahill, dar nu crede că acest lucru se mai poate întâmpla.

Australianul în pregătește pe noul lider mondial. 

„(n.r. Mai e vreo șansă să-l vedem pe Darren Cahill alături de tine?) Ce șansă, când el mai are un număr unu mondial acum? M-am bucurat tare mult.

Chiar ieri când juca am auzit la televizor că s-a retras Djokovic și știam de la el că dacă Djokovic se retrage sau pierde, intră Sinner numărul unu. Și chiar i-am scris în timpul meciului și mi-a răspuns după.

Mi-a spus: ‘Am văzut mesajul tău pe ceas, eram foarte fericit’. Mă bucur tare mult pentru ei, pentru amândoi. L-am cunoscut și pe Sinner, e un băiat extraordinar și e serios și merită să fie acolo.

Noi am vorbit când încă lucram împreună prin 2021 că o să mă retrag cu el în tribună. Acum nu știu dacă se întâmple, dar eu sper. Tot timpul dorința rămâne”, a declarat Simona Halep, conform protv.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed