Simona Halep, dată de gol! De ce s-a retras, de fapt, de la Madrid. Spaniolii au dat verdictul

Simona Halep, dată de gol! S-a aflat de ce s-a retras, de fapt, de la Madrid. Spaniolii au dat verdictul în privinţa problemelor de sănătate pe care le are românca. După ce s-a retras de la turneul din Portugalia, fostul lider mondial WTA a renunţat şi la întrecerea din capitala Spaniei.

Simona halep are probleme serioase de sănătate. A primit un wild-card din partea organizatorilor turneului WTA 1000 de la Madrid, însă, cu doar o zi înaintea tragerii la sorți a meciurilor de pe tabloul principal, s-a retras.

Simona halep, dată de gol!

Simona Halep nu s-a refăcut complet după accidentarea suferită în urmă cu două săptămâni, când a fost nevoită să spună ”pas” și întrecerii de la Oeiras. A decis să nu forțeze.

Spaniolii de la Marca nu au trecut cu vederea retragerea fostului lider mondial și au explicat că ținta Simonei în acest moment este participarea la Roland Garros. ”Simona Halep, locul 1.146 în clasamentul WTA, 32 de ani, primise una dintre invitații pe tabloul principal al Mutua Madrid Open, competiție a cărei tragere la sorți este duminică.

Românca a suferit o problemă la genunchi înainte de a călători la Oeiras, în urmă cu două săptămâni. Încă nu și-a revenit. A fost nevoită să se retragă de la turneul pe care l-a câștigat în două rânduri.

Absența Simonei Halep lasă liber unul dintre wild card-uri. Scopul jucătoarei din Constanța este acum să fie pregătită pentru Roland Garros”, au notat cei de la Marca.

Simona Halep a câștigat de două ori turneul de la Madrid. În 2016 a învins-o pe Dominika Cibulkova, și în 2017, după ce a câștigat împotriva Kristinei Mladenovic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed