Simona Halep, aplaudată pentru concediul activ din Dubai: `E foarte bine pentru mentalul ei să se detașeze!`

În plin scandal de dopaj și cu toți ochii asupra ei, Simona Halep s-a refugiat în Dubai, departe de lumea dezlănțuită. Dubla campioană de Grand Slem îmbină utilul cu plăcutul. Face plajă și se relaxează într-un complex exclusivist și se și antrenează.

De altfel, Halep și-a adus lângă ea și echipa, în care a apărut un nou preparator fizic, francezul Fabien Cosmeo. Prietenii virtuali ai Simonei au mers departe cu imaginația. Și au presupus că lui i se datorează zâmbetul larg afișat de fostul lider WTA în toate pozele din Dubai.

Mândră de noul ei lookdupă operația la nas, Simona a devenit extrem de activă pe rețelele de socializare. E foarte bine că-și umple timpul cu de toate, mai ales că e suspendată până se va judeca procesul, iar marile competiții au început deja, este convins antrenorul echipei de Fed Cup, fostul viccampion olimpic la dublu Horia Tecău.

”Tratează această perioadă cu seriozitate, e foarte bine și pentru mentalul ei să se detașeze de ce se întâmplă. E foarte greu prin ce trece! Sper să se facă dreptate și să revină pe teren mai repede!”, a spus Tecău la Antena Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari