Simona Halep a ‘spart banca’! Suma fabuloasă câştigată la Toronto. Pe ce loc va urca în ierarhia mondială WTA

Simona Halep a ‘spart banca’! S-a aflat care este suma fabuloasă câştigată de către românca la turneul de la Toronto. Mai mult, Halep va avea şi o ascensiune importantă în ierarhia mondială WTA.

Simona Halep a reuşit un nou meci epic la Toronto. S-a impus într-un meci nebun în faţa Jessicăi Pegula, scor 3-6, 6-3, 6-4 şi e în finala turneului WTA 1000 de la Toronto.

Simona Halep a ‘spart banca’!

După această victorie senzaţională, Simona Halep și-a asigurat un premiu uriaș grație calificării în a 18-a finală din seria WTA 1000 a carierei. Simo va primi 259.100 de dolari.

Turneul de la Toronto este dotat cu premii în valoare totală de 2,69 de milioane de dolari, iar campioana va pune mâna pe un cec de 439.700 de dolari.

Simona Halep a dat o lovitură financiară la turneul de la Toronto, reușind sâmbătă seară o calificare minunată în finală! Cel puțin 259.100 de dolari în vor intra în cont româncei după această săptămână! Dacă va câștiga și meciul pentru trofeu, premiul Simonei se va ridica la 439.700 de dolari.

Dar asta nu e tot. Pe lângă suma de bani importantă, Halep a primit și 585 de puncte în clasamentul WTA. Aceste puncte o ajută să revină în Top 10 după un an! Halep a făcut un salt de 6 poziții și a urcat pe locul 9 în ierarhia live a WTA, grație calificării în a 42-a finală a carierei! Dacă va reuşi să câştige şi, Simona va ajunge pe poziția 6 în lume.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

  1. Bravo ei. Este câștig din munca ei, din efortul ei, din talentul ei. Nu primește nimic de la stat, precum o pleiada de șmecheri bugetari cu salarii sau indemnizații până la cer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari