Simona Halep a rămas mască! Antrenorul româncei, umilit de faţă cu toată lumea. Imagini incredibile / Video

Simona Halep a rămas mască! Antrenorul româncei, umilit de faţă cu toată lumea. Imagini incredibile petrecute în timpul unui meci. Nimeni nu i-a făcut aşa ceva până acum lui Patrick Mouratoglou.

Simona Halep este cunoscută ca o sportivă care îşi umilea antrenorii în timpul meciurilor. Cu Patrick Mouratoglou nu şi-a permis asta.

Simona Halep a rămas mască!

Totuşi, ce n-a făcut Simona Halep şi-a permis un puşti de 19 de ani. Antrenorul româncei, Patrick Mouratoglou, a păţit-o grav. A fost umilit de faţă cu toată lumea. Totul s-a întâmplat la turneul de Grand Slam de la Australian Open.

Aflat la Melbourne alături de celălalt elev al său, Holger Rune, tehnicianul a fost sfidat. Momentul s-a întâmplat în văzut tuturor. În timpul meciului din optimile de finală cu Andrey Rublev, Rune nu s-a mai abţinut.

Patrick Mouratoglou a fost foarte activ în loja lui Holger Rune. Sportivul a făcut un gest incredibil la adresa antrenorului francez. Rune i-a făcut semn să tacă din gură lui Patrick, spre stupoarea tuturor.

Faza s-a petrecut la scorul de 5-4 pentru Rune în setul decisiv al meciului cu Rublev. Danezul s-a enervat și nu a mai dorit să asculte indicațiile lui Mouratoglou. Meciul a avut un final dezastruos pentru tandemul Rune – Mouratoglou. Deși a condus cu 5-0 în super tie-break, Holger a ratat calificarea în sferturi la Australian Open.

Contestatarii lui Patrick Mouratoglou au felicitat gestul făcut de Holger Rune la adresa francezului. „Sunt noul fan al lui Rune după ce i-a cerut lui Mouratoglou să tacă din gură!” sau „Rune e cel mai tare! Nimeni n-a mai îndrăznit până acum să-i închidă gura lui Patrick, dar el a făcut-o”, au fost reacțiile internauților, pe Twitter.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari