Shakira și-a pus sufletul pe tavă, după despărțirea de Pique: `A trebuit să adun bucățile din mine de pe podea!`

Shakira și Pique s-au despărțit oficial la începutului lui iunie 2022. Și de atunci, fostul căpitan al Barcelonei și celebra artista încearcă să le aranjeze viitorul celor doi copii și să-și pună în ordine viețile.

În timp ce pentru Pique lucrurile au fost foarte simple, văzându-și de viață alături de iubita de 23 de ani, Clara Chia Marti, cu care ar fi înșelat-o pe Shakira de aproape un an, pentru cântăreață situația e mai complexă.

De altfel, tot ceea ce urmat după anunțul public al despărțirii a fost perceput de Shakira drept un coșmar, așa cum a povestit recent în interviul pentru Elle.

„Încerc să le ascund situația lui Milan și Sasha cât de mult pot. Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și uneori am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real.

Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea ceva atât de sacru și de special cum am crezut că este relația pe care am avut-o cu tatăl copiilor mei și de a vedea că s-a transformat în ceva vulgarizat de către mass-media.

Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă, iar eu am luptat pe diferite fronturi. Acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea. Este foarte greu să vorbesc despre acest subiect personal, am rămas tăcută și am încercat să procesez totul.

Încă trec prin asta și pentru că sunt în atenția publicului și pentru că separarea noastră nu este ca o separare obișnuită. A fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil. Am paparazzi care campează afară, în fața casei mele, non-stop.

Și nu există niciun loc în care să mă pot ascunde de ei cu copiii mei, cu excepția propriei mele case. Am încercat să ascund situația în fața copiilor mei pentru a-i proteja. E principala mea misiune în viața asta. Dar ei tot aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute pe internet, și asta îi afectează.

Descrierea evenimentelor în presa din Spania a fost atât de greu de urmărit și invazivă pentru copiii mei. Ei nu merită să se simtă observați sau urmăriți în fiecare secundă, fotografiați când merg sau se întorc de la școală de paparazzi. Merită o viață normală.

Este doar un circ total și toată lumea speculează despre toate aceste aspecte ale vieții noastre și, mai ales, ale copiilor noștri, iar multe dintre ele nici măcar nu sunt adevărate.
Pentru acele femei care, ca mine, cred în valori precum familia, care au avut visul, marele vis de a avea o familie pentru totdeauna, să vadă acest vis distrus sau sfărâmat în bucăți este probabil unul dintre cele mai dureroase lucruri prin care poți trece vreodată.

”Muzica e terapie”

Dar cred că femeile sunt rezistente. Știi, avem această reziliență care este înnăscută. Și suntem menite să hrănim și să avem grijă de cei care depind de noi. Trebuie să devin un exemplu pentru copiii mei.

Cred că muzica e o terapie, iar pentru mine cu atât mai mult. Mă ajută să-mi procesez emoțiile și să le dau un sens. Și mă ajută să mă vindec. Cred că este cel mai bun medicament și, alături de dragostea familiei și a copiilor mei, care mă susțin, muzica și scrierea de versuri este cu siguranță unul dintre aceste instrumente – unul dintre puținele instrumente pe care le am pentru a supraviețui în condiții extreme.

Este un fel de colac de salvare pentru un om care se îneacă în mare. Au fost zile în care a trebuit să adun bucățile din mine de pe podea. Și singura modalitate de a face asta, de a face asta cu adevărat, a fost prin muzică. Știi, să mă pun la loc și să mă văd în oglindă și să știu că sunt mamă și că copiii mei depind de mine.”, a povestit Shakira.

 

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari