Shakira e însărcinată? Bomba bombelor explodează după despărțirea de Pique

Prima mare lovitură a fost când s-a anunțat că după 12 ani și doi copii împreună celebrul cuplu s-a destrămat.

Și după ce s-a anunțat că el a rupt lanțul de iubire, Gerard Pique ar fi tras tot la altă…poartă. Iar de curând a și fost surprins la o petrecere privată în capitala Suediei, în companie feminină.

Dacă blonda din imagini a fost în timpul relației cu Shakira sau e new entry, nu s-a aflat până acum. Și oricum atenția a fost deturnată către cântăreața columbiană.

Și șoc! Ultimul clip postat de Shakira pe rețelele sociale, în care artista columbiană dansează și promoveză show-ul la care participă, Dancing With Myself, a stârnit curiozitate și multă rumoare.

„Shakira a trecut prin schimbări majore în viața ei în ultima vreme. În mijlocul mult mediatizatei despărțiri, cântăreața columbiană se confruntă cu zvonuri privind o posibilă sarcină. În noul clip, Shakira dansează pentru proiectul NBC la care lucrează.

Userii de pe sociale media au postat nenumărate comentarii legate de abdomenul Shakirei, care pare voluminos în timpul dansului. Shakira nu a făcut încă niciun comentariu pe aceast subiect, care, cu siguranță, ar indica un nou capitol în viața ei.”, a titrat astăzi Marca.

https://www.instagram.com/p/CfCHbkAFbSx/

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari