Selecționerul Ucrainei se teme de România. Mesaj pentru tricolori înaintea meciului de astăzi + Ce a postat Mihailo Mudryk

Selecționerul Ucrainei a prefațat meciul de astăzi cu România, de la ora 16.00. O întrebare l-a incomodat pe Serghei Rebrov la conferința de presă. 

Potrivit specialiștilor, Ucraina este favorită în fața tricolorilor, iar Mihailo Mudryk, starul celor de la Chelsea, a ținut să sublinieze acest lucru printr-o postare făcută pe Instagram.

Selecționerul Ucrainei nu se teme de România

Serghei Rebrov nici nu se gândește la un rezultat de egalitate, astăzi, în meciul cu România. Selecționerul Ucrainei nu s-a abținut și a vorbit și despre situația politică din țara sa.

”Este un timp foarte greu pentru Ucraina. Întotdeauna spun că Europa ne sprijină, dar războiul continuă. Noi avem nevoie de mai mult ajutor. Noi luptăm pentru libertatea Europei.

Nu sunt echipe slabe la EURO. Am văzut meciurile României. Doar cu Bulgaria au jucat cu echipa principală. Au jucători foarte rapizi, o echipă disciplinată. De asta au ajuns la Campionatul European.  

Pot să văd că jucătorii înțeleg mai bine ce vreau de la ei. Nimeni nu știe de câți ani avem nevoie, dar acum ne înțelegem mai bine.

Avem 26 de jucători. Trebuie să înțelegem că cineva se poate accidenta. Dacă Mykolenko nu poate juca, avem alte soluții. Ne place să jucăm în Germania, am avut meciuri amicale, avem fani mulți în Germania. În Germania e ca și cum am juca acasă.

(n.r. Este și un egal bun?) Nu știu ce vreți să auziți de la mine. Nu contează cu cine vom juca mâine. Trebuie să luăm în serios fiecare meci. Toate echipele sunt bune. România merită să fie aici, a câștigat grupa de calificare. Trebuie să ne concentrăm la meci”, a spus Serghei Rebrov, la conferința de presă.

Fotbalistul pe care Chelsea a plătit 70.000.000 de euro a avut un mesaj înaintea meciului cu România. A postat două fotografii din Germania însoțite de mesajul „Mâine începem treaba!”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed