Șefii Stelei, tăvăliți de fani și de fostele glorii: `E o rușine ce se întâmplă acum, câțiva generali au vrut doar să se răzbune pe Becali!`

Fără structură de drept privat, Steaua rămâne blocată în Liga 2. CSA Steaua nu are drept de promovare nici în acest sezon, iar ultrașii au protestat astă seară în Ghencea, la partida cu Metaloglobus.

Fanii au afișat bannere împotriva comandaților clubului și împotriva generalilor și a miniștrilor care au gestionat defectuos sau nu au vrut, de fapt, niciodată ca echipa să aibă posibilitatea să ajungă în primul eșalon. Nu doar galeria e pornită împotriva șefilor de la CSA, ci și fotbaliștii care ai scris istorie pentru România și clubul militar.

”Am fost ferm convins că vor face toate demersurile pentru a obține această licență de promovare. E o rușine ce se întâmplă la Steaua acum.

Se pare că a fost o răzbunare pe domnul Becali. Câțiva generali cu care domnul Becali a avut niște contre mai puternice au prins un om pe care l-au folosit, domnul Talpan, care s-a zbătut cu procesele.

Ați mai auzit ceva de el? Nu! Probabil i-au și promis că va ajunge comandantul clubului acei oameni. Nu i-au oferit nici lui nimic. Nu cred că suporterii vor rămâne. Eu cred că majoritatea suporterilor de la Sud nu vor mai fi alături de această echipă care nu are niciun obiectiv.

Pe mine nu mă reprezintă pentru că este o echipă nou-înființată”, a răbufnit Helmut Duckadam la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari