Secretul neştiut al unui jucător celebru! Legătura cu România a acestuia. Imaginile care îl dau de gol / Foto

Secretul neştiut al unui jucător celebru! Legătura cu România a acestuia. Imaginile care îl dau de gol tocmai au devenit publice. Este vorba despre un jucător care tocmai a scris istorie la Australian Open 2023.

Jucătorul tocmai a făcut senzaţie la primul turneu de Mare Şlem al anului. L-a eliminat în turul al doilea pe legendarul Rafa Nadal.

Secretul neştiut al unui jucător celebru!

Acum s-a aflat secretul americanului Mackenzie McDonald. Acesta a şocat toată Planeta. L-a eliminat din turneu pe Rafa Nadal. Puţină lume ştie că Mackenzie McDonald, ocupantul locului 65 ATP, se iubeşte cu o jucătoare de tenis româno-americană.

Iubita americanului este Maria Mateaș, în vârstă de 23 de ani. Tânăra a urmat studiile Universității Duke. În 2018, ea a obținut cel mai înalt nivel în carieră, ocupând locul 284 în ierarhia WTA. În acest moment, românca se află pe poziția 439.

Potrivit paginii de Instagram a Mariei, ea locuiește în prezent în Orlando, Florida. Totuşi, Maria este născută în România. S-a născut la Oradea, pe dara de 21 iulie 1999. Aceasta şi-a continuat studiile şi a început să joace tenis departe de ţara noastră. Acum, se iubeşte cu americanul. Imaginile de pe Instagram i-au dat de gol pe cei doi.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mackenzie McDonald (@mackiemacster)

Cei doi sunt foarte secretoşi în privinţa relaţiei pe care o au. Nu au spus când au început relaţia, dar împărtășesc în mod regulat fotografii împreună pe rețelele sociale.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari