Secretul mai puţin ştiut al Nadiei Comăneci! Suma uriaşă pe care o încasează de la statul român. Pensia pe care o primeşte lunar fosta gimnastă

Secretul mai puţin ştiut al Nadiei Comăneci! Suma uriaşă pe care o încasează de la statul român. Pensia pe care o primeşte lunar fosta gimnastă este una impresionantă. Astfel, fosta sportivă intră în categoria specialilor.

Nadia Comăneci încasează o pensie uriaşă, cu mult peste nivelul veniturilor vârstnicilor din ţară. 13.149 de lei încasează fosta gimnastă în fiecare lună, direct pe card, din România.

Secretul mai puţin ştiut al Nadiei Comăneci!

Nadia Comăneci este stabilită de ani buni peste Ocea. trăieşte în Statele Unite, împreună cu soțul ei, Bart Conner și cu fiul lor, Dylan Paul. Aproximativ 2.800 de dolari încasează lunar Nadia Comăneci pentru meritele sportive deosebite. Sportivaa a intrat în istoria sportului românesc și mondial în 1976, la Montreal.

Atuncia reușit să obțină prima notă de 10 la Jocurile Olimpice. Per total, Comăneci a câștigat 5 medalii olimpice de aur, la Jocurile Olimpice din 1976 și 1980.

Fosta gimnastă a fugit din România pe 27 noiembrie 1989, cu o lună înainte de Revoluție. Acum trăiește în Norman, un orășel de lângă Cleveland, capitala statului Ohio. Acolo, Comăneci stă într-o casă de 310 metri pătrați, estimată la 400.000 de euro, conform cancan.ro.

Sursa citată mai spune că Nadia are o avere estimată la 25 de milioane de dolari. Vila spectaculoasă este unul dintre bunurile de suflet. Construită în 1992, locuința are 4 dormitoare, 4 băi și o piscină. Bart și Nadia au și o casă de vacanță în California, evaluată la 2 milioane de dolari.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari