Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac! Magnatul a dat cărţile pe faţă: ‘Eu sunt băiatul că războiul’

Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac! Magnatul a dat cărţile pe faţă şi a făcut dezvăluiri incredibile din trecutul său. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca unul dintre cei mai bogaţi români să spună aceste lucruri.

Ion Ţiriac a vorbit despre visul său neînplinit. Deşi are bani, fiind unul dintre cei mai bogaţi români, magnatul nu este un om împlinit.

Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac!

Ion Ţiriac a dezvăluit marele său regret. Fostul jucător de tenis a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, o fostă handbalistă. Mariajul a durat doar 2 ani. Cu toate acestea, Ţiriac are 3 copii. Pe Ion Ion Ţiriac, din relaţia cu Mikette von Issenberg şi pe Ioana şi Karin, din relaţia cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

“Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul că războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere. Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic.

Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, dezvăluia Ion Ţiriac în urmă cu ceva timp, conform ziare.com.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Veste cutremurătoare despre Vasili Hamutovski. Fostul portar a învins o boală cumplită. Cum l-ar putea afecta detenția

Familia fostului portar a făcut dezvăluiri cutremurătoare prin intermediul...

Dezamăgire în tabăra Rapidului. Adrian Mutu și-a taxat jucătorii, dar nu l-a iertat nici pe arbitru

Rapid a pierdut surprinzător cu ultima clasată, Chindia, scor...

Toni Petrea a făcut minuni la Chindia. Prima victorie în Liga 1. ‘Importantă este atitudinea’

Chindia a câștigat primul meci în actualul sezon. Ultima...

Cristi Săpunaru, negru de supărare: ‘Noi suntem vinovați. Când joci cum am jucat noi este dureros’

Chindia a obținut prima victorie în acest sezon în...

Parteneri
Recomandari