Secretul mai puțin știut al lui Alexandru Arșinel! Legătură directă cu Gigi Becali. Dezvăluiri înainte de moarte

Marele actor, Alexandru Arşinel a murit astăzi la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, unde se afla internat de două săptămâni. În vârstă de 83 de ani, marele actor român a fost foarte bolnav în ultima perioadă.

Alexandru Arşinel este recunoscut ca un suporter al Stelei, unul dintre românii care au fost pe stadion la Sevilla, la celebra finală de Liga Campionilor, câștigată de români după loviturile de departajare.

Alexandru Arşinel credea că FCSB este adevărata Steaua

Fostul partener de scenă al la fel de celebrei Stela Popescu a simpatizat de-a lungul vremii cu Poli Iaşi, Rapid, Sportul Studenţesc şi Steaua. Întrebat care crede că este adevărata Steaua, cea din Liga a 2-a, sau FCSB, actorul a fost categoric: FCSB!

„Cu FCSB, FCSB, da, da. Nu neapărat pentru Gigi Becali. Îl apreciez pentru ceea ce face, a băgat bani mulţi în fotbal. A ridicat mulţi fotbalişti. În mişcă, îi ridică… Vă reamintesc că-l apreciez din punct de vedere al investiţiilor.

S-ar fi putut ca fără investiţiile lui Becali, o parte a fotbalului românesc să dispară. Faptul că de undeva au venit nişte bani aproape permanent.. . Sunt credincios clubului Steaua de fotbal, faptul că şi-a schimbat câteva litere în faţă nu m-a determinat să renunţ … Nu am o pasiune specială pentru fotbalul jucat pe stadionul Steaua. Am o pasiune faţă jucătorii care au creat istorie.

M-a surprins că foşti colegi de la Steaua nu au putut să-şi dea mâna şi să meargă pe o anumită direcţie”, afirma Arșinel în urmă cu doi ani la Digisport.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari