Seară nebună în preliminariile EURO 2024! Echipele care s-au calificat la turneul final. Rezultate complete

Seară nebună în preliminariile EURO 2024! Echipele care s-au calificat la turneul final. Rezultate complete din penultima etapă a preliminariilor pentru turneul final din Germania, din 2024.

O nouă serie de meciuri din penultima etapă a preliminariilor pentru EURO 2024. A fost o seară plină de meciuri înaintea şocului Israel-România.

Seară nebună în preliminariile EURO 2024!

Danemarca este marea câştigătoare a serii. A bătut cu scorul de 2-1 pe Slovenia şi s-a calificat la EURO 2024. De acolo va lipsi, cu  siguranţă Polonia. Naţionala lui Lewandowski a făcut doar 1-1 acasă cu Cehia şi şi-a terminat meciurile din preliminarii. Moldova încă mai speră la calificare, dar are un meci infernal în ultima etapă. Acum a făcut doar 1-1 acasă, contra Albaniei. Albanezii sunt şi ei calificaţi la turneul final de anul viitor.

Italia a avut ceva emoţii cu Macedonia de Nord. A condus cu 3-0 la pauză. S-a făcut 3-2, dar apoi italienii s-au descătuşat. S-a terminat 5-2 şi squaddra azzura are nevoie de un punct cu Ucraina în ultima etapă pentru a merge la EURO 2024.

Kazahstan-San Marino 3-1

Finlanda-Irlanda de Nord 4-0

Moldova-Albania 1-1

Danemarca-Slovenia 2-1

Anglia-Malta 2-0

Italia-Macedonia de Nord 5-2

Polonia-Cehia 1-1

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed