SE ÎNCINGE OLTENIA! Reacția lui Gică Popescu, după dezvăluirea-șoc a lui Mititelu: `Nu m-am simțit dorit de loc la Craiova! Mititelu are mai multe date!` + Pavel Badea, acuzat că l-a `săpat` pe Popescu!

La olteni, fie că e CSU, fie că e FCU Craiova nu e niciodată liniște! Adrian Mititelu a ”dezgropat morții” astăzi,, atingând un punct sensibil: transferul lui Gică Popescu la Dinamo, moment care a produs o ruptură mare între fostul internațional și galeria ”juveților”.

Patronul lui FCU susține că Gică Popescu și-ar fi putut încheia cariera la Știința, și nu la Dinamo, dacă nu s-ar fi opus un alt fotbalist de referință al Craiovei. Mititelu, atunci în conducerea clubului patronat de Dinel Staicu,

„Spun asta pentru prima oară public, vă dau cuvântul de onoare. Pavel Badea îmi spunea: «Băi Adrian, nu-l lua, bă…» Era copleșit, pentru că el era marele lider al echipei! Îmi spunea la ureche: «Nu-l lua, mă… băi Adriene, ce atâția bani?» Apoi poza fals în supărat, că nu a venit Gică Popescu… de unde, a fost cel mai fericit!”, a spus Mititelu la Pro Arena.

„Vai de capul lui Mititelu!”

”Animozitatea față de mine se trage de faptul că am dat drumul acestui proiect (n.r. – clubul CS Universitatea Craiova, parteneriatul cu Mihai Rotaru), un proiect de succes, care-l face să sufere foarte mult. Pentru a da cu noroi, găsește astfel de motive puerile. Gică Popescu mi-a fost coleg ani buni, am fost colegi la echipa națională de juniori. Și el spune că nu l-am dorit? Vai de capul lui.”, a reacționat imediat Pavel Badea.

Mititelu a cerut testul poligraf, iar disputa a ajuns și la urechile lui Gică Popescu. ”Eu mi-aș fi dorit să-mi închei cariera la Craiova. Dacă îmi aduc bine aminte, i-am transmis asta lui Emil Săndoi, care era antrenor. Și mă gândeam că poate primesc vreun telefon de la ei.

”Să le bat eu la ușă?”

Nu știu. Probabil că Mititelu are mai multe date, de unde să știu eu ce s-a întâmplat? Dacă el are astfel de informații, habar n-am… Repet, ceea ce pot spune e că nu m-am simțit nicio secundă dorit. Ce voiai, să mă duc să le bat eu la ușă? Să le zic: «Băi, haide, luați-mă!».

Scuză-mă, era vorba de Gică Popescu! Când ajungi la un anumit nivel, vrei să te curteze puțin lumea. Eram totuși cine eram și nu puteam să mă rog eu de ei. Băi nene, vreți să-l luați pe Gică Popescu?, duceți-vă și stați pe la el pe la uși o zi, două, trei și încercați cel puțin! Și după aceea spui că ai făcut tot posibilul…”, a spus Gică Popescu pentru gsp.ro.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari