Se incing spiritele la Craiova! Mihai Rotaru a trecut peste Mirel Rădoi și a decis soarta jucătorilor excluși din lot

Mirel Rădoi a decis în urmă cu două săptămâni să excludă patru jucători din lot pe motive disciplinare:  Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă.

Mihai Rotaru și-a arătat în primă fază, susținerea totală pentru Mirel Rădoi și decizia acestuia.

Mirel Rădoi a cedat presiunilor făcute de Rotaru

Patronul ”leilor” a revenit asupra deciziei și a dezvălui în presă că și-ar dori să fie reprimiți în lot Ivan și Makovic, cei doi fiind considerați ”produse” de export.

Se pare că, Rădoi a cedat presiunilor și i-a reprimit în lot pe cei patru jucători.

Fanatik anunță că Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au fost reprimiți la prima echipă. Conform sursei citate, Andrei Ivan, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă s-au antrenat separat luni la baza din Lunca Jiului, pe terenul alăturat din baza echipei din Bănie.

Marți, 22 noiembrie, Sergiu Hanca, Ionuț Vînă, Andrei Ivan și Jovan Markovic au fost prezenți tot la prima echipă, însă aceștia nu au efectuat aceleași execiții ca și coechipierii lor.

La antrenamentele oltenilor a revenit și Raul Silva, cel care se află în proces de recuperare după ce s-a accidentat în partida din Cupa României cu Ocna Mureș, dar și Ante Roguljic, mijlocașul care a avut și el probleme din cauza unei accidentări.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari