Schimbarea de antrenor la Maribor nu e un atuu pentru CFR, ci o problemă: lui Dan Petrescu îi e frică!

Nu că ar fi ceva nou ca Dan Petrescu să găsească orice amănunte care să-i justifice discursul. Însă de data aceasta, măcar în ceea ce privește realitatea noastră, a românilor, Petrescu are dreptate să se teamă: schimbările de antrenor peste noapte sunt păguboase pentru adversari, vezi cazurile Dică și Rădoi.

Iar Maribor și-a schimbat antrenorul cu două zile înaintea meciului cu CFR din play-off-ul Conference League. Radovan Karanovic a fost demis, iar slovenii l-au instalat marți pe croatul Damir Krznar, ex-antrenor secund la Dinamo Zagreb.

„Sunt fericit că sunt în Maribor. Acum 5 ani, când am început aventura la CFR Cluj, am efectuat un cantonament aici, în Maribor. A fost o perioadă bună.

Cred că Maribor a avut ghinion în ultimele meciuri jucate. Au prestat un fotbal bun împotriva campioanei Finlandei, HJK Helsinki. Am urmărit și două meciuri în campionat. Au avut ghinion. Din păcate, antrenorul a plătit cu postul. Ăsta este fotbalul.

Noul antrenor nu putea schimba prea multe în două zile. A lucrat la moral, la spirit, poate și la noroc. Sper să nu fie mai norocos. Mereu se întâmplă ceva când se schimbă… Ne-a surprins, nu ne-a căzut foarte bine. Cred că are jucători buni, e campioana Sloveniei. De fiecare dată când întâlnești o campioană este dificil.

Pentru ambele cluburi, această dublă este foarte importantă. Vrem să ne calificăm în faza următoare. Se va decide la Cluj calificare, asta e clar, 100%. Problemele noastre de atac nu le pot rezolva eu. S-au adăugat și la noi multe probleme, avem o vârstă a lotului.”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari