Scandal uriaş la Rapid! Fata lui Cristian Săpunaru, în conflict cu suporterii. Mesaj dur al tinerei / Foto

Scandal uriaş la Rapid! Fata lui Cristian Săpunaru, în conflict cu suporterii. Mesaj dur al tinerei după ce a primit mesaje jignitoare din cauza înfrângerii suferite de echipa tatălui său.

În urma meciului dintre Poli Iași și Rapid, au ieșit foarte multe scântei. Suporterii giuleștenilor au fost foarte revoltați pe echipă, din cauza rezultatului, dar mai ales pe căpitanul Cristian Săpunaru.

Scandal uriaş la Rapid!

Scânteile au început să apară în momentul în care, la finalul meciului, Cristian Săpunaru a mers de unul singur să vorbească cu suporterii, dar s-a lovit de gesturile dezaprobatoare ale acestora. În momentul în care jucătorii au venit să îi salute, ca de fiecare dată, ultrașii i-au gonit.

Căpitanul echipei a luat toată vina asupra lui, blamându-se că echipa a pierdut doar din cauza lui. La interviurile de după meci, Cristian Săpunaru s-a arătat foarte supărat și a făcut declarații dure, cerându-și scuze în repetate rânduri pentru înfrângere.

„Îmi cer scuze. Eu am pierdut meciul ăsta, nu echipa. Nu am văzut-o din cauza nocturnei. Se întâmplă, mergem mai departe. Vedem următorul meci cu UTA. La gafa mea s-a schimbat meciul. Din cauza mea s-a pierdut. Am pierdut 1,5 puncte şi le vom recupera. Dacă nu era gafa mea, am fi câştigat fără probleme. Nu au avut nicio şansă până la primul gol”, a declarat Cristian Săpunaru, în direct la Digi Sport TV.

Fata lui Cristian Săpunaru, în conflict cu suporterii

Se pare că fanii Rapidului nu s-au calmat nici după declarațiile făcute de Săpunaru, în care și-a cerut scuze. Unii dintre „suporterii” mai înfocați, care au rămas fără stima de sine, au mers pe contul oficial al Alessiei Săpunaru, fiica căpitanului echipei, și i-au lăsat mai multe mesaje jignitoare.

Alessia nu a mai suportat să primească mesaje urâte la adresa ei și a tatălui ei, așa că a postat un mesaj pe Instagram în care le-a spus să se oprească, numindu-i „suporteri de rezultat”.

„Aștia care îmi doriți șă îmi dați mesaje… nu va mai obosiți că va luați block…suporteri de rezultat”, a scris Alessia Săpunaru, pe contul ei de Instagram.

În urma rezultatului de la meciul din etapa cu numărul 27, Rapid se situează pe locul trei în clasamentul din Superliga, cu 48 de puncte acumulate, iar Poli Iași este pe 13, cu 30 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed