Scandal uriaş la EURO 2024! Scoţienii l-au distrus pe arbitru. Acuze grave după bătaia încasată în faţa ungurilor

Scandal uriaş la finalul unei partide de la EURO 2024 ! Scoţienii l-au distrus pe arbitru după ce au considerat că a luat decizia incorectă. Acuze grave după bătaia încasată de scoțieni în faţa ungurilor.

EURO 2024 nu a fost ocolit de probleme. La finalul partidei dintre Scoția și Ungaria, selecționerul scoțienilor a acuzat arbitrajul. Acesta nu a fost de acord cu decizia arbitrului de a nu acorda penalty la un fault în careu.

Scandal uriaș la EURO 2024!

Scoția a pierdut duminică cu 1-0 în faţa Ungariei, cu un gol primit în prelungiri. Pentru selecţionerul scoțienilor, momentul decisiv al meciului a venit în minutul 79, Stuart Armstrong, a fost dezechilibrat de Willi Orban în suprafaţa de pedeapsă.

Arbitrul argentinian Facundo Tello nu a fluierat nimic, iar arbitrii din camera video nu i-au cerut să revadă acţiunea. Toate aceste decizii l-au determinat pe Clarke să se îndoiască de competența arbitrului.

„Punctul de cotitură al meciului pentru mine a fost la acea fază. Este 100% penalti şi cineva trebuie să-mi explice de ce nu s-a dat penalti. Pentru că altfel cred că e ceva în neregulă. Am avut o discuţie cu arbitrii? Ce rost are, e argentinian. Ce rost are? De ce nu există un arbitru european? Încerc să îmi dau seama, dar nu ştiu, nu înţeleg”.

„Nu înţeleg cum VAR se poate uita la asta şi spune că nu este penalti. Asta e doar părerea mea. Este 100% penalti. Cineva, undeva, trebuie să-mi explice de ce nu este penalti. Este 100% şi într-un meci cu un singur gol, dacă am fi primit acel penalti, seara ar fi putut fi diferită. Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc”, a spus el.

Fostul jucător al lui Chelsea (1987-1998) a vorbit şi despre originea arbitrului.

„Într-o competiţie europeană, ar fi fost mai bine să avem un arbitru european. Dar noi am avut VAR european. Poate că arbitrul nu a văzut clar problema pe teren, dar care este rostul VAR-ului dacă nu va interveni la aşa ceva? Este penalti”.

Facundo Tello, care a arbitrat și sfertul de finală al Cupei Mondiale din 2022 dintre Maroc şi Portugalia, participă la Euro-2024 „ca parte a cooperării dintre UEFA şi Confederaţia Sud-Americană de Fotbal (CONMEBOL)”, a precizat UEFA pe site-ul său.

Scoţia a fost eliminată de la Euro-2024, în urma eşecului cu Ungaria din grupa A.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed