Scandal uriaş la Dinamo! Suporterii s-au răsculat împotriva conducerii. Chipul lui Cătălin Hâldan a dispărut de pe echipament

Este scandal uriaş la Dinamo! Suporterii s-au răsculat împotriva conducerii clubului care a comis o gravă eroare. Chipul regretatului Cătălin Hâldan a dispărut de pe echipamentul de joc al echipei din liga a doua.

Dinamo a început bine primul sezon din istorie, din liga a doua. A bătut cu 1-0 pe Progresul Spartac, dar un detaliu strică atmosfera de la echipa antrenată de Ovidiu Burcă.

Scandal uriaş la Dinamo!

Afaceristul Mohammad Murad susţine că vrea să o ia pe Dinamo, dar până când negocierile să se finalizeze în vren fel actuala conducere a clubului trebuie să rezolve alte probleme. Scandalul este în jurul noilor echipamente de joc pe care „câinii” le poartă în Liga 2.

Fanii s-au supărat când au văzut că pe tricourile purtate la primul meci că nu se mai regăsește logo-ul cu chipul lui Cătălin Hîldan, un amănunt grafic prezent mereu pe echipamente în ultimele sezoane. Schimbarea s-a produs încă de la meciul cu Progresul Spartac, câștigat de „câini” în prima rundă a ligii secunde, scor 1-0, conform gsp.ro.

Se pare că cei din club nu au decis până în acest moment ce se va întâmpla de aici înainte. Astfel, suporterii au început deja să-și exprime nemulțumirile vizavi de această decizie.

Mai mult, cel mai supărat este Cristi Hîldan, fratele regretatului Cătălin Hîldan, cel care a fost foarte supărat când a văzut tricourile de joc.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari