Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! Şi-a bătut joc de adversarul care plângea. ‘Total lipsit de respect’ / Foto

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! Şi-a bătut joc de adversarul care plângea pe teren. Reacţiile au fost extrem de dure. Totul s-a întâmplat imediat după meciul Coreea de Sud – Ghana 2-3.

Cupa Mondială 2022 este prinsă în scandaluri şi controverse. Ultimul s-a petrecut la meciul dintre Coreea de Sud şi Ghana.

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022!

După Coreea de Sud – Ghana 2-3 s-a petrecut un moment incredibil. Căpitanul și cel mai important jucător al Coreei de Sud, Son Heung-min, a izbucnit în lacrimi chiar pe gazon. După ce colegii săi au încercat să-l consoleze, trei membri ai staff-ului reprezentativei din Ghana au mers și ei la atacantul lui Tottenham.

Dacă doi dintre ei au vrut să-i ridice moralul lui Son, celălalt a şocat pe toată lumea. Ascos telefonul și a vrut să-și facă un selfie cu starul coreean. Fotbalistul nici nu s-a uitat spre obiectiv, iar ghanezul a fost luat la țintă pe rețelele sociale. Imaginile au devenit virale în scurt timp.

”Total lipsit de respect”, ”Cum să faci așa ceva?”, ”Aș fi vrut să văd cum reacționa dacă rolurile erau schimbate” sau ”Nu cred!” au fost câteva reacții. Au fost şi persoane care i-au luat partea celui din staff-ul Ghanei: ”A vrut să facă un selfie cu un mare fotbalist, doar că și-a ales prost momentul”.

Africanii au avut o primă repriză excelentă și au condus cu 2-0 la pauză. Răspunsul a venit rapid, în startul părții secunde, printr-o dublă marcată de Cho Gue-Sung. Fotbalistul asiatic este primul din istoria țării sale care înscrie mai mult de un gol la un turneul final. De asemenea, Cho este primul jucător asiatic care marchează două goluri cu capul la o Cupă Mondială, conform OptaJose.

Mohamed Kudus, cel care a marcat și el de două ori în acest meci, pentru Ghana, și-a trecut și el un record în palmares. Este al doilea cel mai tânăr fotbalist african din istoria Cupei Mondiale care marchează de două ori, la 22 de ani și 118 zile. Primul a fost Ahmed Musa, nigerianul care a reușit această performanță în 2014, contra Argentinei, pe când avea 21 de ani și 254 de zile.

Grupa H, Cupa Mondială 2022:

Portugalia
Ghana
Uruguay
Coreea de Sud
Programul meciurilor Grupei H:
24 noiembrie

Uruguay – Coreea de Sud 0-0
Portugalia – Ghana 3-2
28 noiembrie

Coreea de Sud – Ghana 2-3
Portugalia – Uruguay, ora 21:00
2 decembrie

Coreea de Sud – Portugalia, ora 17:00
Ghana – Uruguay, ora 17:00

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari