Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! L-au arestat imediat. Imagini teribile din Qatar / Video + Foto

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! L-au arestat imediat. Ies la iveală imagini absolut teribile din Qatar. Turneul final nu este ocolit de controverse. În fiecare zi, apar momente uluitoare.

Cupa Mondială 2022 este plină de scandaluri. Acum, au apărut și problemele cu Iranul, stat care se confruntă cu proteste anti-sistem.

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022!

Fanii iranieni prezenți la Cupa Mondială 2022 s-au luat la bătaie după partida cu SUA. Totul pentru drepturile femeilor iraniene. Fanii naționalei de fotbal au ajuns să fie împărițiţi. Totul după ce unii dintre ei purtau tricouri pe care scria „femei, viață, libertate”.

 

Reporterul danez Rasmus Tantholdt, care s-a aflat la meci, a filmat cu telefonul bătăile din stradă. Cel care a fost arestat a fost chiar el. „Eu acum sunt deținut de poliția din Qatar pentru că i-am filmat pe iranienii care erau atacați de alți iranieni pro-guvern”, a scris Rasmus Tantholdt pe rețelele sociale.

Sursa foto captura Twitter

În Iran, scandalurile au început după moartea unei femei, Mahsa Amini. Aceasta ar fi fost maltratată de poliție pentru că nu purta cum trebuie hijabul.

După mai puțin de un sfert de oră de la prima postare, jurnalistul a spus că a fost eliberat.  I s-a spus să șteargă ceea ce filmase și fotografiase, dar a refuzat.

A apucat să posteze o parte din imagini. În unul dintre clipuri, un iranian se aude strigând: „Ne-au atacat, ne-au atacat!” Ulterior, poliția din Qatar i-au dat peste telefon reporterului.

În meleul creat pe străzi au fost prinși și doi copii, care au început să plângă. Rasmus Tantholdt este același reporter care a avut probleme cu autoritățile din Qatar înainte de începerea turneului. L-au amenințat că îi sparg camera.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari