Scandal uriaș la CSU Craiova! S-a aflat după plecarea lui Mirel Rădoi. Jucătorul acuzat de blat

Scandal uriaș la CSU Craiova după plecarea lui Mirel Rădoi. Antrenorul i-a exclus din lot înaintea meciului cu Rapid, scor 2-2, pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca.

Mihai Rotaru a dezvăluit că Sergiu Hanca nici acum nu este în grațiile sale. Asta după ce a făcut hârtie la comisii pentru a fi lăsat să plece. În plus, a cerut și despăgubiri de două milioane de euro. Șeful oltenilor susține însă că la meciul din Cupa României cu Ocna Mureș, scor 1-2, mijlocașul ar fi încercat intenționat un penalty.

Mihai Rotaru: „A vrut să provoace toată această nebunie”

„Cred că Hanca a făcut un lucru nu că necugetat, un lucru care dă dovadă de lipsă de respect și de lipsă de educație. Eu cred că a vrut să provoace toată această nebunie. El a făcut parte din programul echipei, știa că e acolo, avea o divergență cu Rădoi, Rădoi știa că e impulsiv.

Suspectez în acest moment chiar că la Ocna Mureș, acel penalty care trebuia dat celor de la Ocna Mureș, Hanca l-a premeditat. A vrut să îl facă să îl enerveze pe Rădoi. Asta suspectez în acest moment după ce a dat dovadă.

Acum două zile era în totalitate în programul echipei. Ieri, am avut ședință cu ei, cu tot grupul. A fost de față. După ce a văzut că a plecat Rădoi și că nu mai e nicio presiune, nu mai e nimeni care să nu conteze pe el din punct de vedere sportiv. Dar când a văzut că nu mai poate să premediteze o reziliere și să ia despăgubiri, după ora 12:00, după ce au discutat cu mine, după ce staff-ul i-a luat și le-a spus.

Hanca, Vînă, faceți parte din programul echipă. Chiar vorbeau între ei Stancu și Bon. Cu cine jucăm cu Căpățînă sau Hanca. Se uitau la mine cu cine jucăm. Ce treaba am eu? Jucați cu cine vreti. După toată treaba asta, la 12:43, el a cerut rezilierea. Și-a luat salariul, a fost în lot, a stat în cantonament, are camera lui, nu și-a bătut joc nimeni de el. Că a jucat sau nu. E decizia antrenorului. Și după a avut tupeul să spună că vrea reziliere și despăgubiri. Hanca a dat dovadă, hai sa nu spunem de nesimțire, dar de o conduită neprofesionistă”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari