Scandal uriaş la CFR Cluj! Andrea Mandorlini, acuzat că a distrus vestiarul. Război total cu Ciprian Deac

Scandal uriaş la CFR Cluj! Andrea Mandorlini, acuzat că a distrus vestiarul. Război total cu Ciprian Deac. Reproșuri la adresa tehnicianului, din parte familiei jucătorului. Au dat cărțile pe față.

Andrea Mandorlini a fost pus la zi de către tatăl lui Ciprian Deac! L-a umilit pe tehnicianul formației din Gruia.

Andrea Mandorlini, acuzat că a distrus vestiarul!

Ciprian Deac a avut partea de o perioadă legendară în vestiarul celor de la CFR Cluj, până de curând, când o accidentare dificilă i-a compromis statutul de titular în formația lui Andrea Mandorlini.

De la începutul sezonului, Deac a fost prezent în doar 12 partide, iar în ultimele etape a fost folosit doar câte 20 de minute.

Tatăl jucătorului s-a declarat a fi complet dezamăgit de modul în care italian gestionează situația cu Ciprian, susținând că dă dovadă de lipsă de comunicare cu elevii săi.

„Nu vă poate spune decât domnul Mandorlini ce se întâmplă. Asta e deranjant, pentru că nu există comunicare. Înțelegeți? Deci, în afara lipsei de respect față de el și a umilinței la care e supus, nu există comunicare. Pentru că într-o țară normală, într-un stat normal, într-un club normal, antrenorul dacă supune un jucător la tratamentul la care l-a supus pe Ciprian trebuia să vină cu argumente… Să spună ‘nu îmi place cum te pregătești, nu intri în viziunea mea, nu ești în conceptul meu’.

Concret… Sunt anumite jocuri în care el îl scoate de la începutul meciului la încălzire… În meciul cu U Cluj nu l-a băgat deloc, s-a încălzit tot meciul. La meciul de la Iași, ultimul, l-a scos la încălzire de la primirea primului gol și l-a băgat în minutul 82 (n.r. – în minutul 85). Deci asta înseamnă umilință. Să te scoată la încălzire și să nu te folosească.

”Lipsă de respect față de Ciprian!”

În cursul săptămânii trecute, ca orice antrenor, își formează primul „11”. Într-un club normal, lotul se formează după randamentul jucătorilor din cursul săptămânii. Ciprian a fost în primii „11” și vineri, la ultima zi de antrenament, a schimbat… L-a băgat pe Tachtsidis. Care nu s-a antrenat toată săptămâna.

Am dorit să vă contactez ca să nu înțeleagă lumea că Ciprian e supărat pentru că nu e folosit titular. Ciprian e supărat pentru că ceea ce se întâmplă e lipsă de respect față de el. Deci, dacă nu mai ai nevoie de un jucător, îl anunți… Îi spui ‘măi, nu mai am nevoie de tine. Dacă îți convine statutul, bine… Dacă nu, decizia îți aparține’!”, a declarat Ioan Deac conform Fanatik.

Ciprian Deac, dialog cu antrenorul italian

Tatăl mijlocașului a dezvăluit faptul că Ciprian i-a scris un mesaj lui Mandorlini, la finalul partidei cu U Cluj, în cadrul căreia fotbalistul a apucat să joace doar 7 minute, deși s-a încălzit toată partida.

„A plecat de la stadion și i-a trimis un mesaj. Și i-a spus că-i pare rău că s-a ajuns aici, ca să fie umilit el și familia lui. Nu i-a răspuns nimeni. A spus numai că nu i se pare normal ca să fie umilit. Dacă nu-i convine ceva, trebuia să-i spună, să-l corecteze. ‘Uite ce nu-mi place… Nu-mi place cum te pregătești sau nu-mi place segmentul ăla…’.

Ciprian e un copil cu prea mult bun simț și corect pentru lumea în care trăim. El niciodată nu a avut pretenția să fie titular, să ia locul altui jucător care este peste el.

lumea înțelege 90 la sută probabil că Ciprian e revoltat că nu joacă titular. Noi suntem conștienți că postul de titular se câștigă. Îl deranjează că nu joacă, pentru că fotbalul e viața lui. Și el datorează clubului CFR foarte mult, pentru că clubul CFR l-a format ca om și ca jucător. El tot ce a realizat, notorietate și situație materială, el datorează clubului. Înțelegeți?

Deci clubul CFR este familia lui, este casa lui. Și e jenant ca în casa ta să vină cineva să te umilească. Foarte simplu!”, a mai transmis tatăl jucătorului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed