Scandal uriaș înainte de debutul României la EURO 2024. Mai mulți suporteri au fost arestați. Acuzații fără precedent

Scandal uriaș înainte de debutul României la EURO 2024. Mai mulți suporterii au avut probleme cu poliția. Au fost arestați înainte de a ajunge la Munchen.

Suporterii români au fost furioși și au făcut acuzații extrem de dure la adresa Federației Române de Fotbal.

Scandal uriaș înainte de debutul României la EURO 2024

Mai mulți suporteri au fost reținuți de poliția din Germania. Ultrașii arată cu degetul spre FRF și Jandarmerie și spun că nu au existat motive pentru a se întâmpla așa ceva.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook Casual România.

„FRF + Jandarmeria i-au vândut pe ultrașii din Peluza Naționalei.

Mai mulți membri ai grupurilor care merg constant în peluza tricoloră au fost arestați la intrarea în Germania. Atât pe căi aeriene, cât și rutiere și feroviare. Ultrași din Honor et Patria, Uniți Sub Tricolor, Ultras Craiova și de la Vaslui au fost ținuți ore în șir în arest, după care au fost expulzați de unde au venit. Motivele sunt halucinante: posesie de tricou de grup, sau tricou Fred Perry, dar și alte justificări absurde tipice jandarmeriei române. Asta în timp ce alte peluze mari din țară sunt deja acolo fără probleme!
Alți băieți de la Ploiești România sunt în arest și vor avea probabil aceeași soartă

Sigur că nimeni nu se aștepta înainte la așa ceva, din moment ce biletele câștigate sau cumpărate sunt deja înregistrate de mult timp pe numele persoanelor expulzate, așa că toți au cheltuit mii de lei pentru avioane, cazări pe multe zile, etc.
Așadar este foarte evident că este opera Federației Române de Fotbal, împreună cu instrumentul de la școala ajutătoare, devenit autoritatea supremă, Jandarmeria.
Europa este plină de criminali care înjunghie oameni pentru simplul fapt că sunt localnici, dar jandarmeria română este super eroul care a salvat euro de „persoanele extrem de periculoase”, „extremiștii” ultrași români din Peluza Naționalei”, a fost anunțul făcut.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed