Scandal uriaș în Superliga! Jucătorul lui Elias Charalambous, umilit crunt. Soția lui Sergiu Hanca l-a distrus / Foto

Scandal uriaș în Superliga! Jucătorul lui Elias Charalambous, umilit crunt. Soția lui Sergiu Hanca l-a distrus pe Dawa.

Andreea Hanca vrea ca fotbalistul de la FCSB să fie suspendat pentru a nu mai accidenta un alt fotbalist.

Jucătorul lui Elias Charalambous, umilit crunt de soția lui Sergiu Hanca

Sergiu Hanca a fost faultat dur de Dawa în meciul dintre Petrolul și FCSB. Fotbalistul a părăsit stadionul în cârje, iar acum s-a operat. Accidentarea îl ține departe de teren cel puțin 4 luni, după ce a suferit o ruptură a ligamentelor de la gleznă. Acesta s-a operat la Barcelona.

„Vestea bună este că doctorul i-a garantat că o să aibă o gleznă ca nouă care va fi mult mai bună decât a fost vreodată. Doctorul este o somitate în lumea medicală, al doilea din Europa pe operațiile de gleznă. Pot spune că Sergiu este foarte norocos că a ajuns pe mâinile lui.

Lucrul acesta se datorează exclusiv conducerii clubului Petrolul Ploiești cărora le vom rămâne veșnic recunoscători. Eu însă îl cunosc pe soțul meu care este de o ambiție ieșită din comun și sunt sigură că va reuși o recuperare în timp record”, a spus Andreea Hanca, pentru Fanatik.

Soția lui Hanca Andreea cere ca jucătorul lui Becali să fie suspendat pentru a nu mai ologii și pe altcineva.

„Când am aflat cât de gravă este accidentarea am clacat. Nu am putut să accept că cineva îi poate face așa ceva. Dacă era ceva involuntar puteam să accept, însă intenția la acea intrare efectiv nu mi-o pot scoate din minte. Și să văd și modul în care a scăpat cel care a făcut-o îmi provoacă o dezamăgire maximă, pentru că, Doamne ferește!, acest Dawa să mai ologească pe careva!”, a mai spus soția fotbalistului.

Cum și-a cucerit fotbalistul soția

Sergiu Hanca este căsătorit cu Andreea din 2016 și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din sportul românesc. Cuplul are trei copii. Andreea povestea în trecut, pentru as.ro cum a cucerit-o fotbalistul.

”A fost foarte drăguț. M-a cucerit cu glumele lui. Mă făcea să râd mult. Mie îmi dădea cu virgulă pentru că scria corect gramatical și l-am întrebat: ”Sigur ești fotbalist?” Eu aveam o cu totul altă părere despre fotbaliști. Acum trăiesc printre ei. El scria foarte corect și mi-a spus că, până la 17 ani, mama lui l-a obligat să facă școală și să învețe multă carte. Era olimpic la matematică pe județul Mureș. La 17 ani a semnat cu prima lui echipă profesionistă”, spunea aceasta, pentru as.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed