Scandal uriaş după meciurile României! Acuzaţii grave după ce Edi Iordănescu ne-a dus în lumea a treia a fotbalului: ‘Îmi venea să sparg televizorul’

Scandal uriaş după meciurile României! Sunt acuzaţii grave după ce Edi Iordănescu ne-a dus în lumea a treia a fotbalului. România a bătut cu 4-1 rezervele Bosniei, dar rezultatul nu ne-a ajutat cu nimic. Naţionala a retrogradat în Divizia C a fotbalului european.

România lui Edi Iordănescu nu mai sperie pe nimeni. Chiar dacă am bătut Bosnia, problemele sunt uriaşe.

Scandal uriaş după meciurile României!

După România – Bosnia 4-1, Ion Crăciunescu s-a dezlănţuit. Fostul arbitru a dezvăluit că i-a venit să spargă televizorul de nervi când a văzut prestația tricolorilor în toate partidele din această competiție.

”Eu nu am niciun fel de treabă, nu sunt legat sau nu am vreo legătură cu Federația. Nu am nimic cu ei. Dar, pe mine, ca român, mă doare sufletul, îmi vine să sparg televizorul când văd că noi nu reușim să răzbatem într-o grupă ca asta. Când a fost tragerea la sorți, am zis: ’Ne-a pus Dumnezeu mâna-n cap’.

Păi, Ungaria, care este o țară cu o suprafață pe jumătate din cât avem noi, cu o grupă cu Germania, Anglia și Italia, s-a bătut pentru primul loc până la ultimul meci. Ei să spună că ’domnule, suntem wow’.”, a spus Crăciunescu, în direct la Digisport.

Crăciunescu nu concepe cum a ajuns naționala României să se chinuie într-o grupă cu selecționate mai slab cotate. ”Noi trebuie să spunem că suntem vai de capul nostru. Pe drumul pe care suntem, pentru că unii ne-au dat cinci goluri în două meciuri, cazul Muntenegru, care nu e nici Spania, Franța sau nu știu ce echipă.

Au venit ăștia cu rezervele sau cu rezervele rezervelor și dacă am dat patru goluri am zis ’vai, ce atitudine bună. Suntem pe drumul bun’.

Păi, dacă eram pe drumul bun trebuia să ne calificăm sau să nu ieșim pe ultimul loc”, a mai spus Crăciunescu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari