Scandal uriaş după FCSB – FC Argeş! Jucătorul vicecampioanei care a ajuns la capătul puterilor: ‘Nu ştiu cine îmi vrea răul’

Scandal uriaş după FCSB – FC Argeş 3-2. Unul dintre jucătorii vicecampioanei a ajuns la capătul puterilor. Este convins că îi este vânată orice greşeală şi că cineva îi vrea răul, deşi dă totul pentru echipă.

Valentin Creţu spune că a ajuns la capătul puterilor. Se simte că este vânat şi a avut o răbufnire la adresa criticilor.

Scandal uriaş după FCSB – FC Argeş!

Valentin Crețu nu înțelege de ce este contestat după fiecare meci. Şi la meciul cu FC Argeş o parte a suporterilor celor de la FCSB s-au luat de el. „Era un blocaj mental, e normal să fie greu când nu câștigi de atât de mult timp. De mâine trebuie să fim mai concentrați la antrenamente și să nu mai ajungem în astfel de situații.

Eu demonstrez pe teren. De când am venit aici, după două luni, eram dat afară! Am demonstrat că sunt un jucător puternic. Asta contează. An de an am ieșit cel mai bun fundaș dreapta pe datele InStat. Îmi fac treaba defensiv foarte bine, eu știu ce fac!

Am ajuns la o experiență, sunt un jucător echilibrat, îmi fac singur autocritica. Mă pregătesc foarte bine. Se vorbește mereu numai de centrări, parcă sunt Beckham să le pun mereu pe cap!”, a spus Valentin Crețu la finalul meciului cu FC Argeş.

Mai mult, fundaşul dreapta spune că familia lui este afectată de aceste critici. „Pe mine nu mă dezamăgesc, dar am și eu familie, am copii, am mamă, tată. Eu mi-am arătat valoarea cu West Ham, cu Anderlecht, cu Craiova. Eu vorbesc pe teren, acolo îmi fac treaba.

Sincer, nici nu știu. Nu am supărat pe nimeni, nici măcar pe domnul Balint când s-a mai discutat. L-am sunat atunci și i-am explicat. Sincer, astea nu fac bine fotbalului. Ar trebui să fim mai echilibrați, mai atenți la aceste lucruri. Chiar nu știu de unde vin toate și cine îmi vrea răul”, a mai spus Creţu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari