Scandal uriaș după ce Dinamo s-a salvat! Șefii câinilor s-au dezlănțuit: ‘Un atac canceros’

Scandal uriaș după ce Dinamo a evitat retrogradarea directă. Șefii câinilor s-au dezlănțuit și au remis un comunicat extrem de dur. 

Înainte meciului cu UTA au apărut zvonuri care i-au enervat cumplit. S-a spus că Edgar Ie nu a jucat la Barcelona sau Trabzonspor, ci că ar fi fost vorba despre fratele său geamăn.

Scandal uriaș după ce Dinamo s-a salvat

Știrea despre Edgar Ie și fratele său apărută în presă i-a făcut pe șefii echipei să reacționeze dur.

Și jucătorul a răspuns, cu un mesaj pe Instagram, spunând că s-a amuzat când a citit.  Apoi, pe pagina clubului Dinamo a fost postat un comunicat.

„Un fals, o calomnie, un atac canceros împotriva clubului. Un fake news, apărut pe Facebook în ziua meciului cu arădenii de la UTA, a fost promovat în câteva ore de mass-media din România și preluat în presa internațională, până la BBC, Marca sau Record.

Să spui că Dinamo București se îndoiește că nu l-a transferat pe Edgar Miguel Ié, ci pe fratele său geamăn, Edelino Miguel Ié, este un fals. O calomnie, un atac canceros împotriva clubului. Dinamo București l-a transferat pe Edgar Miguel Ié, un jucător comunitar, printr-o firmă de impresariat recunoscută pe plan european. Vorbim de transparență, de legalitate în primul rând”, este prima parte a comunicatului.

Dinamo apelează la justiție

„Edgar Miguel Ié a primit un certificat internațional de transfer eliberat de federația turcă. Verificat de Federația Română de Fotbal (FRF) și FIFA, a fost înregistrat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF). A primit un certificat de înregistrare din partea Inspectoratului General de Imigrări (IGI), dovada clară că statul nostru are în evidență șederea lui în România.

Dincolo de această poziție pentru suporteri, pentru presa centrală și europeană, Dinamo București anunță că a demarat procedurile de a-l acționa în instanță pe autorul acestei informații eronate pentru grave prejudicii de imagine aduse clubului. De asemenea, din punct de vedere deontologic, Dinamo București nu poate accepta poziția exprimată de o parte a presei, de a promova un fals în numele clubului.”  se mai arată în comunicatul celor de la Dinamo.

Dinamo s-a salvat de la retrogradarea directă după ce a învins-o pe UTA, scor 2-0. La baraj va juca cu Csikszereda. Meciul tur se joacă pe 20 mai, de la ora 20:00. Returul  re loc o săptămână mai târziu, pe 27 mai.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed