Scandal uriaș. Adrian Mititelu atacă FRF și Comisia de Disciplină: ‘Pedepsele din regulament sunt exagerate. FRF și-a mărit bugetul’

Adrian Mititelu tună și fulgeră. FRF a anunțat că va schimba regulamentul după ce Marius Croitoru le-a dat indicații elevilor săi la meciul cu FCSB deși era suspendat.

Răzvan Burleanu a anunțat că s-a decis ca antrenorii suspendați vor fi obligați să stea în timpul partidelor alături de delegatul de joc. Astfel nu vor mai putea transmite informații jucătorilor prin intermediul altor persoane. Încălcarea noilor prevederi regulamentare implică o amendă de 50.000 de lei.

Adrian Mititelu consideră că această sumă este mult prea mare.

„Pedepsele din regulament sunt exagerate. Sunt inumane! Nu au nicio legătură cu realitatea! Cei care sunt acolo au luat, nu au dat în viața lor. Cum să dai 10.000 de euro, fraților? Sunt sume care nu au legătură cu realitatea.

Ce a făcut omul ăsta? Eu nu cred, dar să presupunem că a comunicat cu banca. Asta e problema fotbalului românesc? Cum poți să te joci cu asta?

Tragem cu dinții ca să acoperim bugetul, vin suporterii la meci, au și ei un moment de descătușare și mai aruncă o torță. Te trezești cu 10-15.000 de euro amendă. Anul trecut am plătit 120.000 de euro din cauza sancțiunilor date suporterilor. E anormal.

Noi suntem vinovați. Suntem pasivi. Ne uităm ca proștii cum vin 2-3 funcționari și scriu ce vor. Reprezentații din Comitetul Executiv trag un pui de somn, se votează și fiecare face ce vrea. E o lipsă de viziune! Au rezolvat ceva aceste amenzi? FRF doar și-a mărit bugetul și a avut bani de dat în stânga și în dreapta”, a spus finanțatorul FCU Craiova la Pro Arena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari